28 nov. 2014

SD vs. SDU: The Rumble in the Duck pond.

The Rumble in the Jungle var ju en berömd boxningsmatch som ägde rum i Kinshasa i Zaire den 30 oktober 1974. Matchens deltagare var den regerande världsmästaren i tungvikt George Foreman, och utmanaren, Muhammad Ali.

Nu i helgen seglar en annan stormatch upp, då i rasistdjungeln, då det skall avgöras vem som kommer att leda ungfascisterna i SDU i framtiden.


Vi får väl helt enkelt kalla denna match för vad den egentligen är, The Rumble in the Duck pond.För det är uppenbarligen inget annat än en uppgörelse i ankdammens smutsbruna vatten där tvenne kombattanter avser att mäta fjäderstorleken med varandra.


På ena sidan, i den mörkbrunaste av ringhörnor står den nuvarande SDU mästaren/ledaren Gustav ”Gefreitern” Kasselstrand och väntar på att med sin extremhögerslägga försöka sänka den av moderpartiet SD:s utvalde utmanare Henrik ”Vingmuttern” Vinge, som i sin tur ivrigt väntar i den något mindre bruna hörnan beredd med att använda sitt kontraslag, hans så berömda polerade höger uppercut.


Den intressanta frågan i hela denna match på rasismens bakgård är vilken stilart som slutligen kommer att fira triumfer och av domaren få sin näve hissad i luften.
Blir det Gustav ”Gefreitern” Kasselstrands klassiska extremtoknationalistiska stil som kommer att få fira segerns sötma eller blir det Henrik ”Vingmuttern” Vinges moderna version av den klassiska stilen, den av moderpartiet omsorgsfullt utformade så kallade, nolltoleransstilen utan verkan som går segrande ur bataljen?


Ja den frågan är förståss inte lätt att svara på då de bägge kombattanterna redan innan matchens början är misstänkta för att nyttja starka dopingpreparat. Frågan är vem av dem som intagit störst dos av de helt klart otillåtna medlen av främlingsfientlighet o rasism.


I vilket fall som helst så befann ju sig de bägge kombattanterna redan långt innan denna match i ett punch drunk liknande tillstånd. Vilket inföll samma dag de bestämde sig för att ha farbror fascism/Adolf H som promotor.


Slutpixlats stalltips till vem av rasisterna Gustav ”Gefreitern” Kasselstrand eller Henrik ”Vingmuttern” Vinge som går segrande ur denna envig om makten över SDU är nog att Gustav ”Gefreitern” Kasselstrand till slut i tredje ronden vinner på tekniskt knockout över Vingmuttern då denne inte lyckades att få med sig sina sekonder till matchen. Den ene hade visst bränt krutet redan innan, och den andre har fullt upp med att störta nationen in i politiskt kaos.


Ralph "Lefthand" Usterman