19 dec. 2014

Europas nazislödder samlas i helgen i Milano.

I helgen i italienska Milano samlas några av de mest högerextrema och våldsammaste av fascist- och nazistpartier i Europa för att delta i en konferens arrangerad av det italienska fascistpartiet Forza Nuova.

Meningen med konferensen, som går under namnet "Alliance for Peace and Freedom", är att samtala om hur varje patriot på bästa sätt ska motverka att Europas länder underkastar sig amerikanska intressen, hur man upplöser EU och Nato och hur man ska kunna stoppa den urskiljningslösa multietniska, mångkulturella och mångreligiösa invandringen till Europa.


Det vanliga högerextremistiska svamlet med andra ord.


Och inte helt oväntat så deltar Sveriges motsvarighet till Charles Chaplins rollfigur i diktatorn, Stefan "diktatorn" Jacobsson från dårhuspartiet Svenskarnas parti också i nazisternas kramkalas i Milano.

Synd att denna vackra stad ska behöva var samlingspunkt för Europas nazislödder.


Även så kommer andra skandalomsusade nazister att delta i konferensen såsom den före detta generallöjtnanten Eleftherios Synadinos från Grekland som representerar det mycket våldsbenägna nazipartiet Gyllene gryning.


 


Det grekiska nazistpartiet Gyllene gryning valdes in i EU-parlamentet 2012 och i EU-valet 2014 fick de tre mandat. Partiet är mitt uppe i en rättsprocess. Flera partiföreträdare anklagas för att tillhöra en kriminell organisation, då mord och våldsbrott kopplats till partiet.

En annan figur som också dyker upp är britten Nick Griffin tidigare tillhörande British National party, BNP. Numer sparkad ur partiet för att han bland annat ska ha hotat partimedlemmar. Griffin har också uttalat sig om att han tycker att EU ska sänka afrikanska flyktingbåtar och är flerfaldigt dömd för hets mot folkgrupp och spridande av rasistiskt material. Han har även förnekat att förintelsen ska ha ägt rum.


Den Spanska nazisten Gonzalo Garcia Martin från Democracia Nacional deltar också liksom Tysklands Udo Voight från Nationella demokratiska partiet, NPD. Udo Voight har sagt att Europa  är en kontinent av vita människor för vita människor och att det så ska förbli. NPD har i sitt partiprogram även sagt att de vill driva ut judarna ur europa och även att de vill skicka ut 12 miljoner människor som de inte anser vara rasmässigt rena ur Tyskland.


En annan av dessa nazikramande individer som närvarar är den italienske politikern och ledaren för det nyfascistiska partiet Forza Nuovo, Roberto Fiore. Efter att han figurerat i utredningar efter bombdådet i Bologna, som dödade 85 personer och skadade omkring 200, flydde han till Libanon för att därefter bege sig till London i avvaktan på att preskriptionstiden för brott han var misstänkt för skulle löpa ut.


Just en snygg samling individer som Sveriges egen riksnazist Stefan Jacobsson ska frottera sig med i helgen i Milano. Han bör ju passa in bland de övrigt kriminella elementen då han sedan tidigare själv är dömd till två månaders fängelse för bland annat våldsamt upplopp efter att ha attackerat en tillståndsgiven demonstration. Jacobsson har även deltagit i beväpnade attacker mot meningsmotståndare.


Och enligt uppgifter som kommit Slutpixlat tillhanda ikväll så kommer också representanter från Sverigedemokraternas ungdomsförbund SDU att närvara vid konferensen i Milano. Vi återkommer naturligtvis om detta så snart vi vet mer.

Raffina Wall för Slutpixlat