20 dec. 2014

SD:s Thoralf Alfsson: “Massinvandring får gå före kulturarvet. Skandal!”

Den Sverigedemokratiske lokalpolitikern och tillika nationalromantikern, eller om det var islamofoben i Kalmar Thoralf Alfsson skyller nu i sin blogg på att ”massinvandring” får gå före räddandet av kulturarvet.

Efter att Alfsson läst en artikel i tidningen Barometern som handlar om att Kalmar läns museum har startat en crowfunding via Kickstarter för att få in mer pengar för att kunna fortsätta utgrävningarna av Sandby Borg på Öland, så anser Alfsson att detta är en skandal och han drar inte helt oväntat som den Sverigedemokrat han är slutsatsen att detta är ”massinvandringens” fel att Kalmar läns museum har fått dra igång en insamling för att få in pengar till utgrävningarna.


”Jag tycker att det är en stor skandal att våra skattepengar inte räcker till detta projekt!


Jag blir helt enkelt riktigt förbannad över att massinvandringen går före vårt eget kulturarv.”


Att Sverigedemokrater i princip skyller allt på ”massinvandringen” är ju vid det här laget ingen nyhet.


Men om nu Thoralf Alfsson anser att kulturarvet är värt att bevara så får han väl själv ta och bidra med en slant eller hjälpa till med utgrävningarna av Sandby Borg istället för att skylla på ”massinvandringen”.

Och lustigt nog så står det i Barometerns artikel nämligen att de flesta bidragsgivare till fortsatta utgrävningar av Sandby Borg kommer från utlandet.

Vad säger du om det Alfsson? Om nu du och dina partikollegor vurmar så starkt över det svenska kulturarvet hur kommer det sig då att utländska bidragsgivare hittills är de som bidragit med mest pengar och inte ni själva?


Detta har Alfsson naturligtvis ingen förklaring på. Han säger istället att han vill göra uppror. 


”Får god lust att göra uppror mot det politiskt korrekta samhället!”

På vilket sätt eller när Alfsson kommer att göra uppror säger han inte. Kanske inte politiskt korrekt att avslöja detta?


Och för er som är intresserade att bidra till vidare utgrävningar av Sandby Borg utan att lägga några politiska aspekter på det hela eller att skylla på massinvandringen så finner ni uppgifter om hur ni ska gå till väga här: "Hjälp oss att få in pengar till Sandby Borg." 

Curt Latinosson för Slutpixlat