16 dec. 2014

SD: s Thoralf Alfsson uppmanar till licensuppror.


Den från riksdagen avpolletterade Sverigedemokratiske politikern i Kalmar, Thoralf Alfsson som ständigt likt en rivningskula utan kontroll uttalar sig om än det ena eller andra, tycker på sin blogg under rubriken, ”Tack och adjö den 22 mars”, att det är dags för ett licensuppror.

"Våga vägra TV-licens", basunerar Alfsson ut.


Orsak till varför Alfsson gör detta uttalande är att han anser att SVT och SR gör allt för att misskreditera Sverigedemokraterna. Och enligt Alfssons logik så är uppenbarligen det enda sättet för att komma tillrätta med detta att helt enkelt skita i att betala TV-licensen.


"Public service, SVT och SR som gör allt för att misskreditera varje Sverigedemokrat. Det är snart dags för ett licensuppror. Våga vägra TV-licens!"


Dessutom anser Alfsson att alla andra politiker, på alla plan, förutom just Sverigedemokraterna är svenskfientliga bara för att statsminister Löfven vill bryta blockgränserna.


”Svenskfientliga politiker på alla plan förutom Sverigedemokraterna. En statsminister som vill bryta alla blockgränser för att kunna behålla den enorma massinvandringen. Allt kan uppenbarligen offras på massinvandringens altare.”


Hur många gånger har vi egentligen hört SD-politiker använda ordet svenskfientliga på människor som inte råkar dela just Sverigedemokraternas åsikter, eller ordet massinvandring så fort de får tillfälle till detta?


Ordförrådet hos dessa Sverigedemokrater är ju som bekant inte så stort.


Dessutom så anser Thoralf Alfsson att Sveriges journalistkår är politiskt korrekta naiva islamvänner och sammantaget så gör detta att det går åt helskotta med den svenska välfärden och vårt land.


Svenskfientlig, massinvandring och politiskt korrekt är uppenbarligen tre ledord för dessa SD:are som de vräker ur sig i parti och minut när de inte har något vettigt att säga. Och med tanke på hur ofta de använder sig av dessa tre ord i stort sett i alla sammanhang så inser ju till och med den enklaste av alla lekmän att Sverigedemokrater aldrig har något vettigt att säga. Och allra minst Thoralf Alfsson, som nu fullständigt tycks ha snöat in på dessa tre ord.


Ett signum för kvalificerad politisk inkompetens helt enkelt.


Kan inte vara lätt att vara SD:are och ständigt misstro allt och alla och så fort den minsta lilla kritik riktas mot dem själva och dess politik eller politiker och behöva fara ut i ett sammelsurium av missriktad ilska och floskler staplade på varandra som nu Thoralf Alfsson gör.


Ärligt talat Thoralf Alfsson, om du nu har så ont av att det finns folk som inte råkar dela just dina och SD:s sjuka politiska ideologi/fascism så vore nog det bästa att du helt enkelt stängde av TV:n, skrotade din blogg och lade av med politiken. Det vore att göra Sverige en verkligt Sverigevänlig insats.Tack och adjö Thoral Alfsson. 


Ralph Usterman för Slutpixlat