25 jan. 2014

Hatpöbeln visar sitt vidriga hat mot Zlatan.

Zlatan, fotbollsgeniet!

När Volvo kom ut med sin nya reklamfilm där Zlatan medverkar och bland annat gör en annorlunda version på den svenska nationalsången så dröjde det inte länge innan hatet från den främlingsfientliga pöbeln som huserar på diverse hat och rasistsajter här i Sverige nådde nya höjder av vidrighet.

Förvånande dock så när Slutpixlat gjorde en genomgång i de olika hat- och rasistsajternas kommentarsfält, så fann vi till vår förvåning att Sverigedemokraternas eget inofficiella husorgan Avpixlat var den hat- och rasistsajt där de värsta vidrigheterna faktiskt blev rensade av deras moderatorer? Dock så var de flesta kommentarer ändå av det nedsättande slaget om än inte lika vidriga som i följande hat- och rasistsajters kommentarsfält, och då har vi inte tagit med de allra grövsta då de egentligen är allt för vidriga:


EXPONERAT.


FRIA TIDER.
NAZISTISKA REALISTEN.Man kan säkert ha många åsikter om Zlatan som fotbollsspelare, men att visa sådant hat mot en annan människa som hatpöbeln på diverse hat och rasistsajter gör ligger under all mänsklig värdighet och är enbart ytterligare ett bevis på att krafttag bör göras för att släcka ner dessa vidriga sajter. De hör inte hemma i ett demokratiskt samhälle. Sen må de åberopa yttrandefriheten för att kunna göra sina röster hörda, men i yttrandefrihetens namn ingår faktiskt inte att uttrycka sig främlingsfientligt och rasistisk. Och glöm inte att denna hat- och rasistpöbel som gör dessa vidriga uttalanden även är Sverigedemokraternas väljarbas. Det om något gör att man inte bör rösta på SD i kommande val.  

Raffina Wall för Slutpixlat