27 okt. 2014

Jimmie Åkesson lägger av med politiken!

Den för Sveriges största fascist och rasistparti ledande Sverigedemokraten, Jimmie Åkesson lägger nu helt av med politiken.

Men vänta nu här lite…?


Hur kan man lägga av med något man inte ens har börjat med? För någon politik har ju aldrig SD haft.


Att kalla främlingsfientlighet, rasism, homofobi, och islamofobi för politik är verkligen att ta i. Det SD uppvisar är ju inget annat än hat mot sina medmänniskor enbart för att dessa råkar komma från ett annat land, tillhöra en annan etnicitet, tillbedja en annan religion, eller ha en annan sexuell läggning.


Som sagt, så har politik aldrig varit SD:s starka sida eftersom de aldrig haft någon. Och därmed så lägger ju inte Åkesson av med politiken, så rubriken till denna artikel borde egentligen ha varit, ”Jimmie Åkesson lägger av med inget.”


Eller gör han kanske det ändå? Alltså lägger av med något.


För en liten rundhult fågel vid namn ”Bastuban från Kalmar”, kvittrade i en artikel för ett tag sedan med anledning av Jimmie Åkessons ofrivilliga bortavaro på grund av utbrändhet att han gärna ser att Åkesson blir kvar, fast ändå inte. Och han antydde också att om nu Åkesson inte blir kvar, så blev han själv gärna mistluren i toppen på fyren som för partiet vidare in i dimman.


Och när vi ändå är inne på dimma, eller rättare sagt tjocka, så har en annan av dessa självutnämnda SD-koryféer, ”Björne Gaphals”, som sedan länge varit vilse i tjockan, också sagt att partiet inte skulle ha några som helst problem med att finna en lämplig kandidat att axla partiledarrollen om Åkesson hoppade av. Det finns gott om lämpliga kandidater påstådd han. Och skulle ingen lämplig dyka upp, så skulle han inte själv tveka att axla rollen som partiledare.


Eh…?


Nåja, vi lämnar väl ränksmidarna därhän och kan enbart konstatera att lägger Åkesson av med det han egentligen inte håller på med, politik, så finns där snart en ny som dyker upp och inte heller han vet vad han håller på med. Med betoning på han. För som det misogyna parti SD är så lär det väl aldrig komma på fråga att en SD-kvinna får chansen att visa att inte hon heller vet vad hon håller på med. 


Det är liksom SD i ett nötskal. För något politiskt parti är det inte. 
    
Ska man förstå hur en fascist tänker, så måste man tänka som en fascist, var det någon som sade.  


Aldrig i helvete att jag tänker sjunka så lågt att jag tänker sluta tänka.

Herman Lökkvist. Ateist av guds nåde och ny Slutpixlatmedarbetare.


Kära läsare, vänligen observera att detta inlägg är skrivet i en satirisk och sarkastisk anda. Där andemeningen är att påpeka att SD inte är ett riktigt politiskt parti som alla andra. För det är ju trots allt så att främlingsfientlighet och rasism inte kan anses som politik. Enbart dumhet.  Slutpixlatredaktionen.