REDAKTIONVi här på Slutpixlats redaktion är bestående av en multikulturellt icke politiskt bunden och väl sammansvetsad grupp individer vars främsta mål med denna nätavisa är att bekämpa den intolerans, främlingsfientlighet och rasism som tyvärr förekommer i det multikulturella svenska samhället.
Till skillnad från de främlingsfientliga rasistsajterna med Sverigedemokraternas inofficiella husorgan Avpixlat i spetsen, så hänger vi oss icke åt den typen av hatpropaganda som där ständigt förekommer mot invandrare, svensk media och andra politiska partiers företrädare.


Vi här på Slutpixlat använder satiren och ironin kryddat med lite sarkasm för att framföra vårt budskap. Främst är det då bildsatiren som är vårt vapen i kampen mot rasism.Carl-John Jonstone-Svensk
Carl John Jonstone-Svensk: Chefredaktör o krönikör.
En från Sydafrika invandrad journalist som med egna ögon fick se de hemska konsekvenserna under apartheidtiden i landet. Carl-John har alltid kämpat mot orättvisorna i samhället och numer framförallt mot intolerans och främlingsfientlighet. Hans stora förebild och tidigare mentor är den numer avlidne Sydafrikanske journalisten och författaren Arthur Maimane.  


Övriga medarbetare på Slutpixlat.


Curt Latinosson
Curt Latinosson: Undersökande reporter.
Curt har ett mångårigt journalistiskt förflutet som reporter i Sydamerika där han på nära håll har sett rasismens blodiga verkningar mot framförallt den inhemska indianbefolkningen. Han är nu sedan många år bosatt i Sverige och är skribent under ett antal pseudonymer åt olika tidskrifter i Europa vars främsta mål är att bekämpa främlingsfientlighet och rasism. Curts stora förebild är journalisten och politikern Ingrid Segerstedt-Wiberg.    Raffina Wall
Raffina Wall: Undercover reporter.
Slutpixlats svar på den Wallraffande tyske journalisten Günther Wallraff. Raffina som under många år tidigare arbetat som frilansjournalist åt diverse antirasistiska tidskrifter är oss nu behjälpliga tack vare sina stora kunskaper om hur de högerextremistiska och rasistiska rörelserna fungerar. Raffinas stora förebild är den svenska samhällsdebattören och författaren Kurdo Baksi. 


Avram Moscovith
 Avram Moscovith: Webbredaktör.
Avram är vår webbansvarige här på Slutpixlat. Förutom detta är Avram också multilingual och sysslar med att översätta böcker på fritiden. Anita Svensson-Vilegård
Anita Svensson-Vilegård: Redaktionssekreterare
Anita är vår redaktionella samordnare här på Slutpixlat.
Marqus Bisarro: Poet o skribent.   
Bördig från Angered i Göteborg och en trogen GAIS supporter och ett hängivet fans av den italienska Parmaskinkan. På fritiden spelar Marqus korpfotboll i ”Jompa Boys” och lirar trummor i bandet ”Tjernobyl Meltdown”. 

(Vänligen observera att personerna på bilderna är fotomontage, och namnen är pseudonymer. Men bakom varje bild och namn döljer sig riktiga individer. Anledningen till att vi valt att göra så här är med hänsyn till dessa individer och deras familjer, då de sen tidigare i sitt journalistiska arbete tyvärr utsatts för såväl fysiska som psykiska mer eller mindre allvarliga hot från högerextrema rasistiska kretsar.)