20 mars 2013

Möt islamofoberna i Malmö med en motdemonstration!Rasisten, fascisten o islamofoben Isak Nygren
På lördag ska den högst rasistiska fascistorganisationen, Swedish Defence League hålla en demonstration på stortorget i Malmö.

SDL hävdar att deras demonstration är en manifestation mot det ”politiska Islam.” Sanningen är väl dock så att de egentligen i gemen vill visa sitt hat och sin avsky mot invandrarna och framför allt muslimerna. Islamofobin hos dessa individer sitter lika djupt rotat som deras politiskt vedervärdiga ideologi.

Nu lär ju dock inte SDL:s så kallade manifestation dra några större mängder supportrar. Det visade ju förra årets Counterjihadmanifestation i Stockholm.

SDL är ju i princip en enmansrörelse i Sverige som drivs av ynglingen Isak Nygren. Några som säkert dyker upp är väl Avpixalts Mats Dagerlind, riksislamofob nummer ett och hans lika islamofobiska vän, Dispatch Internationals Ingrid Carlqvist.

Även SD-mannen Tommy Ämtenmyr, som är nyvald sekreterare i SD Halmstad lär nog dyka upp. Han gillar uppenbarligen inte enbart SDL utan även SMR meddelar IRM.

För att visa vår avsky mot dessa personer så hoppas naturligtvis Avpixlat på en stor antirasistisk motdemonstration så att vi visar detta rasist och fascistpack att vi då sannerligen inte accepterar dessa politikens avarter.

Curt Latinosson för Slutpixlat

OBS: Om ni ser Sverigedemokraternas störste islamofob, Kent Ekeroth där så hälsa från oss på Slutpixlat. Han gillar av någon outgrundlig anledning inte oss.

Rättelse: Numer har Isak Nygren en högst periferiell roll i SDL. Numer är det kvinnomisshandlaren Kamil Ryba som drar i trådarna! 

Tack till Researchgruppen för infot om detta.
AB  Skånskan  SR   Arbetarbladet