14 juni 2013

Att rösta på Sverigedemokrat är ungefär lika dumt som att jaga en ost i en utförsbacke.


På Sverigedemokraternas officiella Facebooksida gör de idag reklam för Åkessons kommande tal i Almedalen den 1 juli klockan 18:30.

Detta är Sverigedemokraternas officiella dag under veckan och detta måste vi såklart fira! Vi uppmanar därför samtliga Sverigevänner att dyka upp och visa sitt stöd.

Då vi på Slutpixlat redan vet vad Åkesson kommer att tala om så föreslår vi att de fåtal som hade tänkt sig att lyssna på det främlingsfientliga partiet Sverigedemokraternas företrädare istället hittar på något helt annat. För Åkessons tal kommer att ske efter samma mall som han använt sig av tidigare. Han tänker tala om invandringen och invandrarna. Och vem vid sina sinnens fulla bruk orkar lyssna på denna rappakalja i utstuderad rasism någon längre tid.

Nej vi på Slutpixlat föreslår att det på samma dag och vid samma tid anordnas en mångkulturell festival i Almedalen som verkligen visar dessa rasister vilket Sverige vi vill ha.  En festival där toleransen, medmänskligheten, mångkulturen och demokratin hyllas och där svenskarna och invandrarna gemensamt manifesterar det över 90 procent av befolkningen i Sverige vill ha.

Ett land fritt från fascister och rasister. Ett land till för alla. Oavsett hudfärg, ras, religion eller sexuell läggning.

Så visa Sverigedemokraterna den 1 juli klockan 18:30 i Almedalen på Gotland det Sverige som vi vill ha. Manifestera mot de högerextrema rasistiska fascisterna i SD, men utan våld. Vi vill väl inte sjunka ned på deras järnrörsnivå. Så ni äkta Sverigevänner låt ropen skalla mot Sverigeovännerna i SD och tänk på att rösta på Sverigedemokrat i valet 2014 är ungefär lika dumt som att jaga en ost i en utförsbacke.


Karl-Johan Johansson-Svensk för Slutpixlat