31 juli 2013

Exponerat, en sajt att garva åt.Dumheterna och okunskapen från hat och rasistsajten Exponerat angående deras avslutade donationskonto tar sig bara mer och mer märkligare uttryck.
Exponerat gick ut på Twitter och sade så här:


Det visade sig att Exponerat enbart avslöjade sin egen pinsamhet.

Exponerat hävdar att Handelsbanken har läckt ut uppgifter om kontot så att kontohavarens personuppgifter blivit offentliga!?


 Men snälla Exponerat, det står klart och tydligt "kundens ex" på de inskannade bilderna. Att uppgifter om kunden står på det kvitto som lämnas ut just till kunden är det inget som helst konstigt med. Och eftersom ett personligt konto inte får användas för donationer så måste den som sätter in pengar där antingen vara kunden själv eller känna kunden. Så vi frågar var har Handelsbanken lämnat ut dessa uppgifter offentligt?
 
Ja hur de än bär sig åt eller försöker smutskasta Handelsbanken så tycks de som ligger bakom Exponerat snubbla på sin egen dumhet.

Och de ämnar avslöja ännu en ”skandal” om Handelsbanken!


 Huga vad "rädda" Handelsbanken blir nu.

Tycker snarare att Exponerat nu enbart tycks syssla med en ren förtalskampanj gentemot Handelsbanken. Förmodar att det är så här dåliga förlorare på hat och rasistsajten Exponerat uppträder när de inte får som de vill. Det är så här näthatet fungerar från rasisterna.

Patetiska stackare.

Raffina Wall för Slutpixlat.