30 juli 2013

Hat och rasistsajten Exponerat sjunger grin Olles visa!
Ja så kommenderade inte oväntat Exponerat ut sin hatpöbel igen med anledning av att Handelsbanken avslutade deras donationskonto idag.

Först att få sig en släng av sleven är DN, som de påstår ljuger. Och sen får sig Slutpixlats Raffina Wall en släng och blir kallad både det ena efter det andra. Säg är de inte ”rara” de här rasisterna.


Sen vill de även hänga ut Raffina Wall och Slutpixlat och anställda på Handelsbanken. Det vill säga om de kan gräva fram uppgifter om dessa. Pöbeldrevet är på G uppenbarligen.


Sen så har Exponerat bara fått det så ohyggligt om bakfoten när de påstår att Handelsbanken ställer sig bakom extrema vänster och kommunisttänkares ideologier. Märkligt? Det är som om de inte begriper vad det hela handlar om. Ska det vara så svårt att förstå att Handelsbankens beslut om Exponerats konto bygger på att Exponerat själva farit med osanning om vad kontot skulle användas till.


Sen kommer det förtäckta hotet från Exponerat.


Och Exponerat, vi är inga bittra människor. Vi är glada att Handelsbanken fattat ett vettigt beslut som anammar deras filosofi om att inte stödja några främlingsfientliga eller rasistiska organisationer.

Curt Latinosson för Slutpixlat