18 feb. 2014

Högerextremistiska och rasistiska floskler från ankdamssnazisterna!


Det nazistiska Svenskarnas parti (ankdammsnazisterna) har på sin Facebooksida en daglig punkt fram till valet som de kallar för ”Varför du ska lägga din röst på Svenskarnas parti”.

När man läst några av dessa punkter så borde istället punkten kallas för ”Varför du absolut inte ska rösat på det nazistiska Svenskarnas parti!”


För mer verklighetsfrånvänd nationalistvurmande och rasistisk rappakalja får man leta efter. Enbart Sverigedemokraterna och SMR som kan konkurera på detta område.
Låt oss titta lite på varför dessa Hitlerwannabes anser att man ska rösta på dem. Här är några utvalda punkter från fascisterna.


#3 För att du vill att svenska jobb ska gå till svenska arbetare.


Hur ofta har vi inte hört det här retoriska dravlet från högerextrema kretsar?  Kan de aldrig fatta att om Sverige som nation ska kunna utvecklas behövs det också en arbetskraftsinvandring. Ja just det! SvP är ju inget parti som ser att Sverige behöver utvecklas, snarare underutvecklas så att femton ”äktsvenskar” kan få spela banjo ihop på någon fornminnesrik kulle utanför Uppsala.


#6 Folkgemenskap och social rättvisa skall genomsyra samhället.


Volksgemeinschaft. Inte utan att detta tal om folkgemenskap när det används av SvP ger otrevliga vibbar till nazisternas tidevarv i Tyskland.


#12 För att du vill skrota genusdravlet i skolorna.


”Genusdravlet!?” Jämlikhet mellan man och kvinna har aldrig legat i nazisternas intresse. De vill enbart ha de gamla könsrollerna tillbaks. Patriarkatet åter med andra ord.


#17 För att du anser att vårt samhälle ska vila på svensk nationalism.


Definitionen nationalism som SvP använder sig av är det samma som fascistisk nationalism och inget annat. Och ett sådant samhälle vill vi helst slippa att se.


#18 För att du vill se en nationalistisk opposition värd namnet.


Om nu SvP avser sig konkurera med SD som en nationalistisk opposition värd namnet, så varsågod. Inte för att det är någon större skillnad på er fascistiska, främlingsfientliga och rasistiska grundideologi annat än att det SvP säger rakt ut det hycklar SD om.

 
#23 För att du anser att det behövs krafttag från samhället för att stävja den utbredda svenskfientligheten.


Det där med att kalla alla som inte har samma uppfattning som dessa nazister för svenskfientliga är ju något som också SD begagnar sig av. En retorik där de tror sig kunna vinna röster på att utmåla människor som inte delar deras morbida åsikter som fienden känns ju enbart patetiskt då de själva är just de, som egentligen är de största fienderna till Sverige. Och det enbart för att de rätt och slätt aldrig har förstånd att se verkligheten för vad den är.


#26 För att du står upp emot det politiska våldet.


Hyckleri när det kommer från ett parti vars egen partiledare Stefan Jacobsson och hans pöbel för inte allt för längesedan gick bärsärk i Halmstad med påkar, knivar och yxor. Låt oss påminna om att det politiska våldet i Sverige som resulterat i dödlig utgång enbart har kommit från högerextrema kretsar.


#35 För att du anser att det skall satsas på de svenska familjerna så att incitament skapas för att vända befolkningsutvecklingen. I praktiken innebär det att politiska åtgärder tas för att underlätta och uppmuntra svenska familjer att skaffa fler barn.


Inte utan att man här igenkänner nazitysklands ”Lebensborn-program” som gick ut på att förädla den ariska rasen. Hade de tänkt sig starta avelsinstitut för inavel? Räcker väl med femton banjospelade dårar på en jordhög utanför Uppsala.

 
#37 För att du anser att arbetskraftsinvandringen kraftigt ska begränsas så att dessa arbeten istället kan gå till arbetslösa svenskar. I de fall arbetskraft måste rekryteras från andra länder skall de i första hand rekryteras i form av arbetare som tillhör samma folkslag som svenskarna.


”Rekryteras från samma folkslag!?” Återigen ren naziideologi som gör sig gällande.


#42 För att du anser att enbart personer som tillhör samma folkslag som svenskarna skall kunna vara svenska medborgare.


Jaha… Och i ett slag så har man förkunnat att bland annat samerna inte är att anses som svenska medborgare? Det här med vilket folkslag du eventuellt tillhör är ju en av grundbultarna i den nazistiska ideologin.


#45 För att du anser att den skadliga mångkultur som har drabbat Sverige under de senaste decennierna ska avvecklas. Svenskarnas välmående måste alltid sättas i första rummet och då mångkulturen så tydligt medför en negativ utveckling för Sverige och svenskarna så måste massinvandringen avbrytas och det multietniska samhället avvecklas. Svenskarna skall själva kunna välja vilka kulturella inslag som folket vill ta till sig inom t.ex. matkultur. Kulturutbyte kräver inte befolkningsutbyte och svenskarna ska inte tvingas på ny kultur genom invandring.


Ja så var den så ”skadliga” mångkulturen på tapeten igen. En mångkultur som skys av alla högerextrema nationalistiska stollepartier. Om man avser sig att avveckla det multietniska samhället så skulle Sverige som nation inte bara bli totalt utarmat utan även inom kort gå i konkurs.


Om man tycker att Sverigedemokraterna är rena stollemagneten så är faktiskt SvP snäppet värre. Och vad man som medborgare bör göra på valdagen är att avmagnetisera dessa bägge stollepartier genom att inte rösta på dem. För det samhälle de politiskt erbjuder består bara av en isande kyla av omänskliga värderingar ovärdiga för ett mångkulturellt och demokratiskt samhälle.


Raffina Wall för Slutpixlat