10 dec. 2012

Järnrörsgängets Westling en äkta huligan!Rätt klädd rasist, eller huligan?
SvD:s Andreas Lokko skriver i idag i en artikel att SD:s Christian Westling inte bara är rasist! Han är huligan också!


Ingen nyhet för gemene man, men att han också är en äkta fotbolls huligan av rang var något nytt. Att den tillhörande järnrörsgänget Westling klär sig i fotbollshuliganernas favorituniform, Stone Island jacka och halsduk i Burberrys klassiska mönster gör ju honom absolut moderiktig i inte bara fotbollshuliganernas värld utan även nu i rasisternas.


Då de högerextremistiska rasisterna i SD tack vare det uniformsförbud som nu råder i Sverige inte längre får ta på sig sina bruna skjortor med tillhörande ridbyxor, de blankpolerade stövlarna och den lilla nassekepsen så måste ju Westlings huliganinspirerade klädval komma som en skänk från ovan.


Man kan ju nu säga att Westling satt en ny modetrend. Bara att se hur länge det tar innan den oborstade rasistpöbeln i Avpixlats sandlåda anammar detta nya attribut.

Vi lär nog snart få se denna nya ”uniform” på de Sverigedemokratiska ”eventen.” Företrädesvis då på finniga prepubertala ynglingar som precis lagt ifrån sig sina hinkar och spadar för att närvara på de Sverigedemokratiska ”eventen.”


Kläderna gör mannen, sägs det. Men det vet i katten om det är sant vad kommer till Westling. Men man kan ju i alla fall tillskriva honom som skaparen av ett nytt ”trevligt” accessoar till sin nya ”uniform.”


Järnröret! De Sverigedemokratiska männens motsvarighet till kvinnornas chicka lilla handväska.

Ingen som glömt att SD:aren och AIK:aren Christian Westling, erkänt sin del i det våldsamma upplopp som han och hans vänner genomförde på Gamla Ullevi efter guldmatchen 2009. Här är bildbeviset, när Westling taggat sig själv under den pitch invasion som polis och åklagare klassificerat som ett våldsamt upplopp och olaga intrång. Utöver taggningen berättar han för sina vänner vart på bilden han är, i ett försök att hävda sig själv som tuff. Själv rör sig Westling i AIK:s Firman Boys-kretsar.

 

Curt Latinosson för Slutpixlat