29 dec. 2012

SLUTPIXLAT AVSLÖJAR! SD,S HEMLIGA TV-STUDIO!


Slutpixlats eminenta undercover reporter, Raffina Wall, har nog gjort årets mediala scoop igenom att hon nu icke enbart funnit Sverigedemokraternas hemliga tv-studio, utan också lyckats ta reda på SD:s nya mediala strategi. Dessutom så lyckades Raffina Wall komma över ett antal snapshots från den första kommersiella tv sändningen hos SD.
  

Den hemliga tv-studion är lokaliserad i en gammal bunker djupt ned i urberget någonstans mitt under Stockholms stad inte långt ifrån Råsunda stadion. Anledningen till detta, sägs från säker källa vara att man inte vill få sina första kommersiella provsändningar störda av det politiskt korrekta etablissemanget. Det vill säga polisen, diskrimineringsombudsmannen, justitiekanslern, pressombudsmannen, Expressen, Sveriges radio, Aftonbladet, Svenska Dagbladet, skattemyndigheten, jordbruksverket och Flackemo syjunta.


Enligt uppgift satsar nu Sverigedemokraterna stora summor på att få till stånd en kommersiell tv-kanal som inte kommer att likna någon annan tv-kanal i Sverige. Kan detta bero på att SD och Åkesson har så svårt att göra sig hörda i de normala mediekanalerna. Att man inte än har fått något sändningstillstånd för denna kanal och förmodligen ej heller någonsin kommer att få tycks inte bekymra SD nämnvärt. Man kör på ändå.


Uppenbart är redan nu vid första anblick på hur upplägget för tv-kanalen kommer att vara, är att Sverigedemokraterna inte har den minsta avsikt att vara politiskt korrekta. Man vill uppenbarligen inte göra som de andra kommersiella tv-kanalerna som sänder över Sverige.


Slutpixlats källa säger att SD:s nya mediala strategi går ut på att vara som folk är i allmänhet och visa hur det verkligen förhåller sig i det svenska folkhemmet. Inga PK fasoner såsom att ljuga om invandringsstatistiken eller att neka Sverigedemokraterna att vara med på Nobelfestligheterna.


Enligt källan så ska det i det i sann Sverigedemokratisk anda vara högt i taket och fullt i glasen. Det är så man gör bra tv. Dessutom så kommer man att ha ett antal nya innovationer på tv tablån.


Slutpixlats källa kunde också avslöja vilka som kommer att vara nyhetsankare, sportankare och väderguru.


Det verkar som om delar ur jänrörsgänget åter kommer att tas till nåder. Erik Almqvist kommer att vara nyhetsankare nummer ett. Enligt källan så beror detta på att hans ansikte är rena svärmorsdrömmen och därför gör sig väl i tv rutan och att hans verbala ordförråd vad kommer till diverse icke politiskt korrekta uttryck stämmer väl överens med Sverigedemokraternas politiska ideologi och riktlinjer. Dessutom så är Almqvist tydligen expert på en traditionsenlig Sverigedemokratisk paradgren, stockholmspolka med järnrör. Vilket han gärna utövar, men ej heller inte vill kommentera?

Åkesson med medarbetare i full uppladdning inför testsändningen från den hemliga bunkern.

Almqvist kommer att vid behov att flankeras av en annan politisk föredetting, Kent Ekeroth, vilken mestadels kommer att stå bakom kameran i studion då han inte leder programmet SD BAREN tillsammans med Christian Westling. Och detta får han göra för att han tidigare visat stora talanger vad kommer till det här med direktinspelning via mobiltelefon.


När det kommer ankarpositionen för sportsändningarna så har tydligen Carina Herrstedt utsetts. Enligt källan då enbart för att visa att Sverigedemokraterna är för jämställdhet. Dock så kommer hon inte att kommentera fotboll, då hon tycker att denna är alldeles för Zlataniserad för att passa in i de Sverigedemokratiska sportsändningarna. Herrsteds bisittare kommer tydligen att vara Björn Söder, som kommer att hålla ett noggrant öga över alla de sportsliga avarter som finns i det svenska samhället och icke hör hemma här. Boule, Taekwondo, finsk kärringkånka och Pridefestivalen.

Uppenbarligen full fart inför sportsändningen också. Söder släcker törsten efter ett "träningspass" med Herrstedt."

Som väderguru för de Sverigedemokratiska tv sändningarna kommer tydligen Thoralf Afsson att vara. Enligt uppgift från Slutpixlats källa så kommer Alfsson att med större säkerhet än självaste smhi kunna spå vädret då han är mycket van vid att det stormar kring hans egen person.

"Och från söder kommer en blå front för att på torsdag följas av en röd front som på fredag följs av en ny blå front. Vindriktning varierar från snålblåst till stiltje och temperaturen i SD BAREN når snart smältpunkten. Denna temperatur lär snart gå ned då vi kommer in i en torrlagd period. Dessutom så får detta glas "vinbärssaft" fem av fyra möjliga solar."

 Och över denna nya Sverigedemokratiska tv kanal vakar Åkesson med järnhand så att inga grodor utöver de vanliga skall slippa ur munnarna på de färska nyhetsankarna. Och om ni undrar var denna tv kanalen samlar in sina nyhetsuppgifter och vilka det är som får göra grovjobbet på fältet så kan Slutpixlat avslöja att allt medialt material som kommer SD TV tillhanda erhålls av den alltid så ”pålitliga” och ”sanningssägande” sajten Avpixlat. Och dem kan man ju inte anklaga för att vara det minsta politiskt korrekta i alla fall. Denna nya tv kanal lär väl få Avpixlats rasistiska sandlådepöbel att kissa på sig av glädje och springa till närmsta bokhandel och inköpa block och pennor och en ordbok i svenska så att de kan delge sina nya tv idoler rykande färska nyheter från lögnernas värld.


Nu vet vi ju också sen tidigare, via uppgifter från avhoppade Sverigedemokrater att det råder något av en superikultur i de Sverigedemokratiska leden.  Men å andra sidan så ska man ju inte tro allt som sägs om riksrasistpartiet SD. Men om de nu måste värna om svenskheten och folkhemmets bevarande så ska de ju naturligtvis inte skämmas för att ta sig en sup ibland. Det är ju en månghundraårig svensk tradition. Så de alkoholhaltiga dryckerna ni sett på bilderna från SD:s först provsändning ingår alltså icke enbart i den normala svenska traditionen utan även i den Sverigedemokratiska traditionen.


Slutpixlat lyckades även komma över ett utkast för en tv tablå för vad vi förmodar är till den första riktiga officiella tv sändningen. Den är egentligen ganska traditionsenlig i sitt upplägg. Traditionsenlig enligt en Sverigedemokratisk standard då vill säga.


Förmodligen så lär myndigheten för radio och tv ha ett och annat att säga om nu SD gör verklighet av sina planer på att köra igång med tv sändningar. Och arbetsmiljöverket lär nog inte gilla de långa "hårda" arbetsdagarna för herrarna i SD BAREN, för att inte tala om vad alkoholläkarna på Karolinska institutet kommer att säga. Men men... Nu så vill ju inte Sverigedemokraterna inrätta sig i det normala samhället, och det för att de aldrig skulle klara av att bli rumsrena varken som parti eller personer. Så de får väl fortsätta att stå där i Avpixlats sandlåda och fortsätta att gapa tillsammans med sin rasistpöbel. För det är bara att inse, om SD gör verklighet av en egen kommersiell tv kanal så lär den nog enbart bli en tummelplats för än mer rasistiska åsikter. Man kan säga att det blir som på Avpixlats nätsajt, fast med levande bilder och ljud också. 

Personligen är jag inte orolig för att SD någonsin kommer att på riktigt alvar komma igång med kommersiella tv sändningar. De lär aldrig i hel... få tillstånd till det tack och lov.
 
Raffina Wall för Slutpixlat 

SvD Aftonbladet Skånskan HD
HD