15 apr. 2013

Aftonbladet anses som ett kriminellt gäng i Avpixlat.


Den så alltid stridslystne och hatiske personen som döljer sig bakom signaturen BAN71 har återigen nått de apokalyptiskt "verbala" höjderna i sitt hat gentemot media då han i sin frenetiska iver att få ut någon form av budskap försöker göra en otroligt lång och absolut meningslös jämförelse med diverse olika kriminella gäng och kvällstidningen Aftonbladet i en insändare i hat och rasistsajten Avpixlat.

”Uttrycket”pennan är mäktigare än svärdet” får ju Aftonbladsgänget att framstå som det mest blodtörstiga gänget av dem alla. I jämförelse liknar andra gäng såsom just Bloods, Latin Kings, Somali Maffia och Aryan Brotherhood som rena pojkscouterna. Pennan kan ju trots allt orsaka betydligt mer skada än vapen, som ordspråket påpekar.


Tack och lov, dock, är Aftonbladsgängets pennor inte skarpladdade med vare sig intelligens eller argument, något intellektuella och kritiskt tänkande människor enkelt inser. Intelligenta människor ser Aftonbladsgängets vapen som laddade med lösa skott som även grovt missar måltavlan. Man kan jämföra Aftonbladsgängets användning av sina pennor med ett scenario där Bloods skulle byta ut sina AK-47:or mot ärtrör, vilket direkt slutar som en patetisk karikatyr av ett gäng.


Dock är Aftonbladsgänget i grund och botten ett renodlat gäng baserat på bakomliggande psykologi. Som ett direkt resultat av Aftonbladsgängets frenetiskt och systematiskt utövande av samma typ av gängmentalitet och utbredda rasism och hat som just Bloods, Latino Kings, Somali Maffia och Aryan Brotherhood kan man därför säkerställa att Aftonbladet i slutändan är ett välorganiserat gäng. Aftonbladsgänget platsar i gänggemenskapen. Bloods, Latino Kings, Somali Maffia, Aryan Brotherhood och Aftonbladsgänget – alla ska med!”


Ja vad ska man säga om denna högst patetiska jämförelse med kriminella gäng och Aftonbladet? Någon har uppenbarligen sprungit in i en vägg för mycket.


Men nu är ju denna insändare införd i det Sverigedemokratiska husorganet Avpixlat så lite överseende får vi väl ändå ha med insändaren. Endast Avpixlat som publicerar sådan här kvalificerad dynga.  Och apropå BAN71 och hans jämförelse med att Aftonbladets ”gäng” skulle skjuta med lösa skott och grovt missa sin måltavla så är det ju uppenbart att BAN71 inte ens har lösa skott och den måltavla han refererar till torde nog mest vara hans egen spegelbild.


Att han sen dessutom försöker att få Aftonbladet att framstå som en tidning som genomsyras av rasism och hat får oss på Slutpixlat att skratta åt BAN71. Du får faktiskt ursäkta BAN71, men hela ditt försök att skriva någon form av alvarlig och intelligent insändare slutar bara i ett högst patetiskt svammel som man bara kan skratta åt.


UPPDATERAT:

Inte bara vi på Slutpixlat som tycker att BAN71 skriver massa dynga. Till och med stora delar av den alltid så trogna och lojala skaran av personer till Avpixlat som alltid härjar i Avpixlats kommentarsfält sågar BAN71 och hans artikel. Det säger inte lite om hur usel den artikeln var.Dock så har dessa negativa kommentarer nu blivit konsekvent raderade. Vem är förvånad? Ingen! Typiskt sätt av Avpixlat att tysta kritiska röster.

Curt Latinosson för Slutpixlat.