29 maj 2013

Affes statistikblogg. Bloggen där sanningen är underordnad.


En som kallar sig seriös journalist hänvisar inte till hemsnickrad statistik. Men det är just vad Dispatch Internationals primadonna Ingrid Carlqvist gör.


Hon liksom många Sverigedemokrater hänvisar till Affes statistikblogg. Men vad är då egentligen Affes statistikblogg för något.

Ja så här beskriver sajten Motargument.se i en artikel Affes statistikblogg.


”Jag skrev en granskning av Affes statistikblogg nyligen som bemöttes med en replik av Affe själv, en replik där den anonyma bloggaren försöker försvara sina ovetenskapliga metoder. Man skulle kunna önska att Affe istället för att vilt slå ifrån sig, faktiskt tog till sig av kritiken och omvärderade en del av sina totalt undermåliga “rapporter”. En sådan önskan är naturligtvis hopplös då det inte råder någon tvekan om att Affe inte har något som helst intresse i att sammanställa fakta på ett vetenskapligt vis, utan endast söker att befästa sina fördomar och främja sina politiska motiv.”


Ganska patetiskt att inte bara Ingrid Carlqvist ständigt hänvisar till en högst tvivelaktig blogg vars så kallade statistik är ett sammelsurium av högst dålig, falsk och långtifrån vetenskapligt underbyggt material. Vad än värre är att i Sveriges riksdag sittande riksdagspolitiker för Sverigedemokraterna också hänvisar till Affes statistikblogg som om det som framkommer i dennes statistikblogg är den enda och sanna statistiken.


Kent Ekeroth gillar uppenbarligen Affes lögner.

"Har uppdaterat bloggrullen till höger med Affes Statistik-blogg som många av er säkert redan känner till. Han skriver bra om statistik och tar fram fakta över invandrarrelaterade saker, ofta när det gäller ekonomiska siffror."

Sverigedemokraterna misstror i vanlig ordning normalt vetenskaplig och tillförlitligt underbyggd statistik. De tror på fullt allvar att myndigheter och media försöker mörklägga denna statistik för att de vill undanhålla dem sanningen. Så fort inte Sverigedemokraterna anser att saker och ting passar dem eller att de inte får som de vill så flödar konspirationsteorierna likt ett Niagarafall.


Sverigedemokraterna tittar lika djupt i Affes statistikblogg för att söka efter en sanning som inte finns där på samma sätt som en alkoholist gör för att se om det finns en droppe brännvin kvar i botten på buteljen.


Motargument har granskat Affes hemsnickrade statistikblogg närmare i tre artiklar och sågar den jäms fotknölarna.


Undrar förresten vad arga snickaren sagt om Affes hemsnickrade statistikblogg?  VILKET JÄKLA FUSKBYGGE!


Granskning av Affes statistik, del 1 

Granskning av Affes statistik, del 2 
Granskning av Affes statistik, del 3

Raffina Wall för Slutpixlat