6 juni 2013

Sverigedemokraterna firar nationaldagen på två sätt.Sverigedemokraternas överdrivna vurmande för nationaldagen och önskan att göra den till något den aldrig varit, är ju bara en naturlig del i deras överdrivna nationalistiska drömmar.

Och eftersom SD avskyr allt som har med mångkultur att göra och därmed anser att nationaldagen enbart skall vara till för riktiga svenskar så får de väl fira nationaldagen på sitt eget traditionsenliga sätt och låta resten av svenskarna tillsammans med invandrarna fira den på ett normalt och civiliserat sätt.

Som sagt så firar faktiskt Sverigedemokraterna nationaldagen på två sätt, och inget av dem är särskilt intelligent. Partiledning med vänner firar på ett lite mer "civiliserat" sätt. 


Och deras pöbel på ett helt för dem "normalt" sätt.Också har vi ett rykande färskt citat från den av Sverigedemokraterna sponsrade hat och rasistsajten överbefälhavare Mats dagerlind:

”Så passa på att fira nationaldagen innan den avskaffas, innan statsbildningen Sverige upphör att finnas till och medan du inte riskerar att stenas till döds i enlighet med sharialag för att du viftat med en gulblå flagga eller sjungit Du gamla, du fria.”

Ni ska naturligtvis inte bry er om vad islamofoben Dagerlind vräker ur sig och svamlar om. Det är ju bara hans sätt att vara, tyvärr.
 
Och till majoriteten av svenska folket och alla invandrare önskar vi ett trevligt nationaldagsfirande.

Raffina Wall för Slutpixlat 

AB   SvD  SvD  Skånskan  SR  SR