6 juli 2013

SD:s nya valaffischer!



Sverigedemokraterna ligger uppenbarligen långt framme i sin planering inför valet 2014. Så långt framme att man redan satt igång med förslag till valaffischer.

Dock så tycker vi på Slutpixlat, efter att ha fått tagit del av några utkast till Sverigedemokratiska valaffischer att de inte riktigt egentligen är så relevanta med den av Sverigedemokraterna förda politiken.

Slogans som ”Trygghet & Tradition”, eller ”Hela Sveriges parti”, rimmar ju, om man ska vara ärlig ganska dåligt med vad SD egentligen avser och har för mål med sina politiska ambitioner.

Och därför tänkte vi på Slutpixlat att faktiskt hjälpa Sverigedemokraterna fram till valet 2014 med sina valaffischer. Vi vet, många tycker naturligtvis att man på intet sätt bör hjälpa dessa rasister på traven. Men för att inte SD i sina försök att invagga de svenska medborgarna i tron att de är ett riktigt demokratiskt parti som säger sig vara ickerasister och värna yttrandefriheten så vill vi i all vänlighet från Slutpixlat sida visa på vad Sverigedemokraterna egentligen är för några och vad dess politik går ut på. I yttrandefrihetens namn då naturligtvis.


Och om nu Sverigedemokraterna vill använda sig av våra förslag på valaffischer för dem, så blir vi naturligtvis både stolta och glada. Och vi bjuder på dem gratis. Och då behöver ju Ekeroth inte heller nalla några fler slantar ur sin Avpixlatfond för valkampanjen. Eller om det var hatkampanjen?

Raffina Wall för Slutpixlat