15 juli 2013

Swedish Defense League = Våldsamma huliganer.

Eftersom vi här på Slutpixlat inte bara granskar rasisterna i Sverigedemokraterna utan även andra rasistiska organisationer så ska vi bara slänga en liten blick på islamofoberna i Swedish Defence League, SDL med anledning av vad vi tidigare skrivit om SD:s och Ekeroths kopplingar till dem.

Förutom att Ekeroth och ett flertal andra Sverigedemokrater är kompisar på Facebook med SDL:s för bland annat kvinnomisshandelsdömde vice ordföranden Vasili Richardsson, så är kopplingarna mellan olika antiislamistiska och högst rasistiska organisationer stark. Och i den gruppen av organisationer i Sverige inbegriper vi naturligtvis förutom Sverigedemokraterna även, Dispatch International, Avpixlat, Exponerat, Fria Tider, SvP plus ett halvt dussin andra mindre grupper av rasistiska antimuslimer.


Men låt oss titta på just SDL för tillfället.


På SDL:s Facebooksida står bland annat så här om organisationen:


”Swedish Defence League står tillsammans med övriga Defence Leagues runt om i världen för ett fredligt motstånd mot islamiseringen av världen.”

”Tillsammans med övriga Defence Leauges, för ett fredligt motstånd!?”

 
 Det räcker med att se på English Defence Leauge för att förstå att det fredliga motstånd de säger sig stå för är en ren lögn. I stort sett alla demonstrationer som EDL genomfört så har våld och bråk uppstått. Och inte är det de antirasistiska organisationerna som startat bråken. Bara att titta på denna video från The Guardian.


Vidare på SDL:s Facebooksida kan man läsa följande:

”SDL definierar "islamofobi" som "en irrationell rädsla för att ifrågasätta islam". Svensk main stream media och politiker (förutom Sverigedemokraterna) är därför oerhört "islamofobiska".

Ganska märklig definition det här. Ungefär samma retoriska svammel som man får höra från Ingrid Carlqvist när hon i full frihet på antingen DI eller Twitter går lös.

Sen är det ju inte så förvånande att man tar SD i försvar och säger att de inte alls är islamofobiska. Självförnekelse på hög nivå kan man kalla det.

Under allmän info om SDL på deras Facebooksida så bör man ta en rejäl dos antiskrattpiller då stupiditeten firar nya triumfer så det står härliga till.

    1. ”Alla, oavsett religion, ras, eller läggning, är välkomna i gruppen. Det som håller oss samman är motståndet mot spridningen av militant islam och sharia-lagstiftning i vårt samhälle.”

Om nu någon verkligen tror på detta att alla är välkomna till SDL så ha i minnet vad ni såg i The Guardians video. Det som håller samman SDL och dess gelikar i andra länder är ju just hatet mot främlingar, vilket för tillfället just nu råkar vara muslimer. Deras hat kan mycket väl rikta sig mot andra grupper när de finner det lämpligt.

        2. ”All spridning av rasism/ nazism och liknande är strängt förbjudet i gruppen. Detta gäller även profiler med bilder/presentrationer som sprider sådant budskap. Alla som bryter mot dessa regler kommer uteslutas/bannas utan varning.”

 ”All spridning av rasism/nazism är strängt förbjudet i gruppen!?”

Räcker att se på de foton som SDL:s  lägger ut på sin Facebooksida för att förstå att de inte har den minsta avsikt att följa sina egna intentioner. Bara tomma ord detta om att inte tillåta spridning av rasism.

SDL och dess pöbelhord av rasister är inget som man får ignorera, vilket säkerhetspolisen tyvärr tycks göra.

”Säkerhetspolisen anser att SDL är en del av en "internationell löst sammansatt" extremistmiljö. Nazister och enskilda personer på den yttersta högerkanten knyts till SDL, men organisationen har aldrig förespråkat våld eller "avsikt att begå brott för att nå sina syften", enligt Säkerhetspolisen. Därför riktas inga aktiva insatser mot rörelsen.”  Sydsvenskan.

Tycker att säkerhetspolisen borde tänka om i den frågan. Vi vet ju i vilken miljö massmördaren Anders Behring Breivik hämtade sin inspiration. Och sen räcker det att titta på SDL:s ordförande Kamil Ryba har för sig. I november 2012 mottog Ryba strafföreläggande för olaga hot, ofredande och skadegörelse, allt riktat mot samma kvinna. Under 10 månader skickade han hotfulla SMS om att han skulle döda henne, han slog sönder en ruta på hennes bil, samt avslutade utan hennes vetskap hennes telefonabonnemang. Genom åklagare fick kvinnan till slut ett besöksförbud mot talespersonen. Kamil Ryba utreds fortfarande för andra brott i samma ärende. Och de vänner han rör sig med är definitivt nazister som rör sig i vit maktrörelsen.


En av dem är Johan Aryan Sjöholm, som för tillfället sitter bakom lås och bom. En man som hyllar Anders Behring Breivik som en hjälte.

En man som gärna på sin egen Facebooksida mer än gärna poserar med vapen. Har inte verkligen säkerhetspolisen koll på en sådan här individ som mer än väl fyller alla kriterier som ett hot mot samhället och har Sverigedemokraten Hanna Wigh på sin vänlista på Facebook?

Det är detta som gör att man bör ta de högerextremistiska grupperna på största allvar. För de är farliga då de inte utan tvekan skulle använda dödligt våld för att nå sina sjuka mål. Är nästa Anders Behring Breivik svensk? Glöm inte att Sverigedemokraterna genom Ekeroths engagemang för SDL mer än väl tillhör dessa högerextrema grupperingar.

Låt oss avsluta med en liten video på en av dessa tokstollar som tillhör antimuslimerna och inse att majoriteten av dessa är riktiga fyllehundar som bara gapar och slåss i största allmänhet. Det är dock den hårdföra kärnan av dessa individer vi bör akta oss för. 


Raffina Wall för Slutpixlat