8 aug. 2013

Björn Norström är BAN71!Den av Sverigedemokraterna sponsrade hat och rasistsajten har skaffat sig en ny krönikör.

Bild: Avpixlat
Björn Norström, eller som han tidigare kallat sig i de verbalt osmakliga och rasistiska kullerbyttor han tidigare publicerat i Avpixlat, BAN71.

Ingen har väl kunnat undgå denne mans snedvridna bild av hur Sverige ser ut.
Han har kallat allt som politiskt står till vänster om Sverigedemokraterna för Ku Klux Vänsterklan!?

Och hans retoriska utfall mot de som inte har samma åsikter som honom är vidriga.”Ku Klux Vänsterklan i Sverige hänger ut människor i media för att visa hur det går för dom som inte rättar sig i deras led. Resultatet är detsamma, liv förstörs.”

”Välkommen även till den barbariska ideologin anammad av dagens svenska Ku Klux Vänsterklan, eller KKV, som sätter skräck i människor i dagens Sverige.”

”Den bästa kritiken man får genom att skriva på Avpixlat är twitterhatet som kommer från självaste vänsterkanten. Genom sina hatiska twittermeddelanden till mig visar det även att de är rädda, rädda för Avpixlat och rädda för sanningen.”

Dock är Aftonbladsgänget i grund och botten ett renodlat gäng baserat på bakomliggande psykologi. Som ett direkt resultat av Aftonbladsgängets frenetiskt och systematiskt utövande av samma typ av gängmentalitet och utbredda rasism och hat som just Bloods, Latino Kings, Somali Maffia och Aryan Brotherhood kan man därför säkerställa att Aftonbladet i slutändan är ett välorganiserat gäng. Aftonbladsgänget platsar i gänggemenskapen. Bloods, Latino Kings, Somali Maffia, Aryan Brotherhood och Aftonbladsgänget – alla ska med!” 

Björn Norström kallar sig visst för en rationell tänkare!?

Vi på Slutpixlat föredrar att kalla honom för Dagerlind II. Då med tanke på hur mycket irrationell och vedervärdig smörja som skrives och sägs av denne man.


Vi har tidigare skrivit om denne Björn Norström/BAN71 här i Slutpixlat. Där kan ni läsa mer om hur "rationellt" denne man uttrycker sig:


BAN71. En förvirrad utlandssvensk. Raffina Wall för Slutpixlat