15 aug. 2013

Här är beviset på att Sverigedemokrater är lättlurade!I kölvattnet av Avpixlats senaste innovation för att dölja sin tekniska inkompetens, ni vet den om den massiva DDoS attacken mot Avpixlat som aldrig ägde rum, så finns det de där ute som fortfarande tror på Avpixlats lögn om att sajten låg nere på grund av denna ”massiva” DDoS attack när det istället var Avpixlats "IT-gurus" som så kapitalt misslyckades med att göra en enkel uppdatering av sajten.


Ärligt talat, skulle ni rösta på ett parti vars företrädare så uppenbart går på vilka lögner som helst? Speciellt som de också samtidigt på egen hand producerar avancerade lögner med hjälp av bland annat Affes statistikblogg.

Nu har ju i och för sig Sverigedemokraterna fullt av lögnare i de egna leden som sagt, så förklaringen till att åtminstone SD i Malmö så lätt sväljer denna lögn från Avpixlat är att de är så vana vid lögner att de inte ens märker när en lögn är en lögn.

Å andra sidan brukar man ju säga att lögnaren blir bara trodd en gång. Och när det gäller Avpixlat så behövde de inte ens komma med en lögn innan normala människor insåg vilken lögnpropaganda de stod för. Räckte att mytomanen Dagerlind satte igång.
 
Raffina Wall för Slutpixlat