2 aug. 2013

Plumpt av Mats Dagerlind!I ett försök att vara ironisk över den pågående Pridefestivalen i Stockholm så föll Mats Dagerlinds så kallade ironi ganska platt till marken.


Mats Dagerlind varken förtjänar eller ska ha någon respekt oavsett om han nu skulle vara en identitetsöverskridande svart lesbisk invandrarkvinna eller ej. Vilket han aldrig lär kunna bli då hans inställning till hela HBTQ-rörelsen enbart går ut på att håna den samma. Nej Mats Dagerlind, det här var ett mycket plumpt Twitterinlägg. Homofobi på både låg och hög nivå om man så kan säga. Ta med dig och dina homofoba kompisar i SD och far åt pepparn. Du kan ju vandra hand i hand med SD:s Björn Söder som tycker att homosexualitet är en pervers avart som aldrig kommer att bli normal. Söder som för övrigt tycker att homosexuallitet är fullt jämförbar med pedofili!? Sverigedemokraterna är förövrigt det parti som vill avskaffa 4 HBT-reformer vilket i dagsläget gör dem till det minst HBT-vänliga partiet i Sverige. Läs mer i Helds HBT-nyheter.

Sen är ju inte Björn Söder den ende SD-politikern som är avogt inställd till homosexuella. SD:s Tommy Hansson menar att det är RFSL:s fel att sexualmoralen urartat? Läs mer på IRM om detta.

Men å andra sidan Mats Dagerlind, vill du nu verkligen bejaka ditt inre och se dig som en identitetsöverskridande svart lesbisk invandrarkvinna som tituleras Matilda så får du väl göra det. Ingen kommer at hindra dig. Men någon respekt lär du aldrig få. För det har du inte förtjänat. Du vill ju helst kalla dig "majoritetssexuell!?"


Men du Mats, du får nog dock finna dig att bli kallad för Matilda resten av livet. Matilda Dagerlind. Så "Prajda" du vidare i din homofobi och rasism Matilda. Dinosauriernas tid var över för länge sedan.  Synd bara att inte vissa själva kan inse detta.Curt Latinosson för Slutpixlat