12 sep. 2013

Dispatch Internationals möte i Malmö med EDL inställt!


Den islamofobiska hat och rasistsajten Dispatch International tvingas nu ställa in sitt planerade möte med den islamofoba organisationen English Defence League. Orsak, ingen vill hyra ut en lokal i Malmö till dem. DI

"Det blir inget offentligt möte med EDL-ledarna Tommy Robinson och Kevin Carroll. Dispatch International tvingas tyvärr konstatera att det inte längre råder mötes- och yttrandefrihet i Sverige. Eftersom ingen vill hyra ut lokal åt oss måste vi tänka om."


Sen skyller delvis DI som orsak till att de inte får hyra en lokal för sitt möte på ”skrikande huliganer!?"


"I Malmö med omnejd försökte vi hyra ett antal olika lokaler. Alla var positiva tills vi berättade för dem att vårt möte givetvis skulle vara lugnt, men att de skulle känna till risken för våldsamma motståndare utanför lokalen. Då backade alla ur – trots att vi förklarade att polisen givetvis skulle vara på plats och styra upp det hela.

Malmö har hamnat i ett tillstånd där mobben styr. Stenkastande och skrikande huliganer skrämmer slag på vanligt, fredligt folk och slår undan benen för våra grundlagsstadgade demokratiska rättigheter."


DI tanker nu i stället streama mötet med EDL:s Tommy Robinson och Kevin Caroll. 


Man kan väl säga att DI:s och Carlqvists väderkvarnsretorik därmed gick åt helsefyr.

Mer om "väderkvarnar". 

Uppdaterat:
 
 Även det möte som DI skulle ha haft med EDL i Köpenhamn blev inställt. De som hyrt ut möteslokalen till DI drog sig ur då de fick höra tals om vilka som där skulle samlas.


DI säger sig vara utsatta för en hatkampanj regisserad av autonoma grupper och drar sen paralleller med nazityskland på 30-talet?


"I morgon öppnar vi en Facebook-grupp där ni är välkomna med era frågor till Tommy Robinson och Kevin Carroll. Vi kommer att be dem besvara så många frågor som tiden tillåter.


Det fina i den här kråksången är att svenskar och alla andra får höra vad Tommy och Kevin har att säga och dessutom får de veta hur illa ställt det är här. Sverige närmar sig med stormsteg det förhållande som rådde i Tyskland på 1930-talet när naziligister bestämde vilka som fick tala och vilka som inte fick det."


Raffina Wall för Slutpixlat