21 okt. 2013

SDL:s svenske ledare Kamil Ryba umgås med tungt kriminella.

Den antimuslimska och starkt rasistiska organisationen Swedish Defence Leagues ledare Kamil Ryba umgås uppenbarligen med den tungt kriminella motorcykelklubben Bandidos medlemmar.


Inte förvånande då merparten av den lilla klick som tillhör SDL i Sverige är dömda för olika typer av kriminella handlingar, inklusive Ryba själv bland annat som är dömd för olika brott mot en och samma kvinna. Lite patetiskt då av honom i sammanhanget som ledare för SDL påstå att man måste stoppa islams kvinnoförtryck.

Bandidos medlemmar har varit inblandade i otaliga brutala våldsdåd. Ofta utförs det kriminella grovjobbet av supporterklubben X-team. I Sverige pågick mellan 1994 och 1997 ett fullt krig mellan Bandidos och ärkefienden Hells Angels, med många dödsoffer som följd, bland annat Bandidos president i Sverige, Michael Ljunggren, som dödades 17 juli 1995.


Bandidos stödgrupp Chicanos har uppmärksammats för brottslig verksamhet i framför allt västra Sverige. Den svenske bandidosledaren Mehdi Seyyed dömdes i januari 2009 till nio års fängelse för att ha beställt mord på två personer.


Lika barn leka bäst heter det ju. Och att Kamil Ryba dras till grovt kriminella och våldsbelastade organisationer är i sammanhanget då inte förvånande. Och hans hatiska och rasistiska SDL röner ju inte så stora framgångar heller. De samlade ju bara max 15 personer till det möte de höll i Göteborg i somras.


Enligt Ryba är "islams förakt för mänskligt liv så ondskefullt att det är vår skyldighet att skydda och slåss mot ondskan."


SDL och deras europeiska systerorganisationer har flera gånger uppmärksammats för att dess aktivister varit inblandade i attacker mot moskéer, poserat med vapen och gjort våldsförhärligande kommentarer i sociala medier.


"Det är en sorglig sak att den oundvikliga kampen är här men jag ser den som nödvändig för att skydda det som är gott i livet", säger Ryba.


Så i den ”oundvikliga kampen” enligt Ryba då, så ingår det alltså att ta till våld och att attackera moskéer då för att skydda det som är gott i livet?


Ja inte undra på att den islamofoba hat- och rasistsajten Dispatch Internationals ”chefredaktör”, Ingrid Carlqvist har Kamil Ryba som vän på Facebook.


Carlqvist står för retoriken och Ryba agerar fotsoldat åt henne. Vilket ”underbart” par.


Rättshaverister av olika slag trivs uppenbarligen bäst ihop i sina kriminella nätverk.


Något som Kamil Ryba tycks göra ibland sina polska kriminellt belastade rasistvänner i Polish Defence League.

Kamil Ryba i röd tröja mitt i smeten av polska islamofober.
Kan undra om vintern i Polen blir extra hård i år? Eller är det det Polska skidlandslaget i islamofobi som skall ut och träna?

Raffina Wall för Slutpixlat