24 dec. 2013

Åkesson fick inte riktigt den julklapp han önskade mest!

Ledaren för det främlingsfientliga och rasistiska partiet Sverigedemokraterna, Jimmie Åkesson, fick inte riktigt det han önskade sig mest i julklapp.

Ett invandrarfritt och från omvärlden isolerat Sverige med stängda gränser och styrt av ett in absurdum nationalistkramande gäng populister som barrikaderat sig i sina röda stugor med vita knutar där de kunde låta knätofsarna virvla i gammaldansens vändor utan inblandning från dessa hemska invandrare.


Man kan ju inte få allt man önskar sig Jimmie. Den av Sverigedemokraterna feltolkade folkhemsdrömmen gick i kras redan då SD tog ordet folkhem i sin mun.


Dock så rycker Slutpixat alltid ut till hjälp för de nödställda, invandrare som svensk, så här får du lite tips Jimmie, på ett antal böcker som du borde läsa under mellandagarna.


Varför inte börja med Henrik Arnstads ”Älskade fascism: de svartbruna rörelsernas ideologi och historia”.

Väldigt läsvärt Jimmie! Bara då så att du får en inblick i hur ditt eget parti fungerar naturligtvis. Kan ju vara bra att veta hur det ligger till i verkligheten. Förövrigt så tycker vi nog att du skulle ha läst denna bok innan du gick ut och proklamerade din nolltolerans mot rasism inom partiet. För hade du gjort detta så hade du ens inte kommit på tanken om en nolltolerans mot rasism Jimmie.


 
Den andra boken Jimmie, är en ren sciens fiction historia. Vilket borde passa dig då hela SD är som en ända fiction historia i fascism.

”Evig natt”, heter boken och är författad av Chuck Hogan och Guillermo Del Toro, Mångkulturellt så det förslår!


”De flesta människor har massutrotats av Mästaren, en uråldrig vampyr utrustad med fruktansvärda krafter. De människor som finns kvar är totalt undergivna och internerade i läger.”


Parallellerna i denna bok till en annan av vissa Sverigedemokrater hyllad massutrotare är många, så läs och njut Jimmie.


"Djävulskt bra läsning, full av skräck." Säger Stephen King om denna bok. Uppenbart är att han då inte läst det Sverigedemokratiska principprogrammet. Där kan vi tala om något som är fullt av skräck.


Den tredje boken som vi rekommenderar Jimmie Åkesson att läsa borde vara obligatorisk läsning för alla Sverigedemokrater. Inte för att vi tror att detta skulle hjälpa. Men de kanske skulle få en liten inblick i hur man som normal människa uppträder i umgängeslivet med sina medmänniskor utan att behöva ta till verbalt nedsättande kommentarer eller ränna runt i Stockholmsnatten beväpnade med tillhyggen i högsta hugg.

”Vett & etikett”, heter boken, författad av Maria Johansson och Christina Österman Roos.


”Den här boken lotsar dig genom umgängeslivet till vardag och fest på ett personligt men korrekt sätt. Här hittar du allt om vilka etikettsregler som gäller vid bröllop, hur man planerar en lyckad middag och får gästerna att trivas, hur man håller intressanta tal, vilka klädkoder som fungerar bäst i olika sammanhang och vad det innebär att vara värd eller värdinna vid en tillställning. Här samsas etikettsregler vid de traditionella högtiderna med humoristiska beskrivningar om allt från att räcka över blommor till att få tyst på pratkvarnen på lunchen.


Boken innehåller även modern etikett till både vardag och fest, som du kanske inte har tänkt på men som är nog så viktiga. Är det okej att sitta på tåget och kallprata i mobiltelefonen när den äldre damen bredvid hade tänkt njuta av sin bok under tågresan? Den här boken är en ny och modern vett- och etikett bok som väcker nya tankar.”


Ja, vett och etikett är något du och dina partikamrater borde läsa på om Jimmie. För inte är det väl varken att ha vett eller vissa någon etikett genom att verbalt och skriftligt nedvärdera människor enbart för att de har en annan etnicitet eller religion för exempel.  Och det är absolut inte vettigt att göra detta anonymt. Snarare oerhört fegt och dumt!


Till sist har vi en bok Jimmie, som om du inte redan läst den, borde läsa den igen, så att du förstår innebörden av den.


”Dubbelspel i politiken – Retorik och praktik förr och nu.” Skriven av Karl-Axel Edin.

”Spänningen mellan ord och handling har alltid spelat en viktig roll i den politiska historien. Präster och kungar har växelvis stått för huvudrollen. Idag är det våra politiker som inte sällan hamnar i konflikt med vad de säger i officiella sammanhang och vad de gör i praktiken.”


Då kommer vi osökt in på det här med nolltolerans mot rasism igen Jimmie.


Officiellt säger du ju att ni har nolltolerans mot rasism inom partiet, men i praktiken så är ju sanningen en annan. Eller hur Jimmie?


Officiellt säger ni ju också Jimmie, att Sverigedemokraterna absolut inte varken är ett främlingsfientligt, rasistiskt, islamofobt eller homofobt parti.


Men tittar du på det praktiskt Jimmie, så behöver du ju enbart läsa vad dina riksdagspartikollegor i SD skriver i sociala medier för att förstå att ni har en uppenbar konflikt mellan vad som sägs offentligt och vad som sker praktiskt. Räcker att referera till hur Björn Söder och Thoralf Alfsson utrycker sig emellanåt.


Nåja Jimmie, vi ska väl inte uppehålla dig så här på julaftonseftermiddagen med fler boktips. Även om du inte fick den julklapp du önskade dig mest av allt, så är vi inte sämre här på Slutpixlats redaktion än att vi kan önska dig en god jul Jimmie. För vi älskar alla människor var de än kommer ifrån i världen, vilken religion de än tillhör, eller vilken sexuell läggning de än har. Vad vi dock inte gillar är alla fascistoida idéer du och ditt parti Sverigedemokraterna sprider.


Raffina Wall för Slutpixlat