17 dec. 2013

Den polske islamofoben Kamil Ryba ”gillar” uppenbarligen svenska Slutpixlat.

Högerextremisten, rasisten men framför allt islamofoben av stora mått, den alltid så ”vältalige” Kamil Ryba, ledare för den våldsamma counterjihadorganisationen Swedish Defence Leguage, måste ha ett särdeles gott öga till Slutpixlat.

För er som inte vet vem denne excentriker i islamofobt hat är, kan vi säga att han är grabben som staplade in på Expressens redaktion i Göteborg med tre ägg, och kastade ett av äggen på ett fönster, för att därefter hotat att återvända med en kniv, om de inte slutade att granska hatsajterna och de som skriver inlägg däri.

Tack Kamil för att du ”gillar” oss så mycket. Och visst är vi anonyma, vi vill ju inte ha någon rättshaverist som kommer in på vår redaktion med hela tre ägg bara för att enbart kasta ett, det räcker ju inte ens till en omelett. Dessutom vill vi inte ha besök av några psykiskt instabila individer som hotar att återvända med ett dödligt vapen. Därför är vi bakom Slutpixlat anonyma.

Och visst är vi fredliga, då vi inte förespråkar något våld över huvud taget. Inte ens äggkastning. 
 

Nope Ryba! Inga bidrag till ägginköp får du av oss i alla fall. Vi vet ju inte vem eller vad du nästa gång ämnar kasta dina ägg på, förlåt ditt ägg på.

Curt Latinosson för Slutpixlat