15 dec. 2013

SvP:s fotsoldater från Svenska motståndsrörelsen attackerade fredlig manifestation!

Våldsnazisterna hos SMR!
Ja så slog då nazipöbelns fotsoldater till mot en fredlig antirasistisk demonstration.

Det var en grupp från den nazistiska organisationen Svenska motståndsrörelsen som attackerade en fredlig manifestation mot främlingsfientlighet och rasism som idag hölls i Kärrtorp i södra Stockholm. Expressen.


Och att det var just SMR som attackerade manifestationen står utom all tvivel då de på sin sajt skriver om att det var just de som med våld attackerade.

Inte förvånande att det är just de som står för det brutala högerextrema våldet just nu, då den andra naziorganisationen i Sverige, Svenskarnas parti försöker att bli politiskt rumsrena genom att inte själva delta i våldsamheterna.

Och då SvP och SMR nu har inlett ett inofficiellt samarbete så är det nazipöbeln från SMR som får vara SvP:s fotsoldater.


Liknelsen mellan hur det nationalsocialistiska partiet i Tyskland på sin tid tillsammans med sina stormtrupper ur SA agerade är slående.


Nazisterna hos SMR har nu inte enbart gjort sig skyldiga till våldsamt upplopp, mordförsök, då en person blev alvarligt knivskuren, våld mot tjänsteman, då en polis blev skadad av nazisterna, utan även också uppvigling, då SMR både i ord, och skrift uppmanat till detta via sin sajt.


Och i sina sjuka hjärnor tycker de nu att de bara varit sååå duktiga:

Glädjande att alla nazzarna blivit gripna dock. Hoppas de får stränga straff och låses in för all framtid. Den här pöbeln har inte ute i ett samhälle att göra! (Artikelförfattarens personliga reflektion)

Att det nazistiska SMR är en organisation som förespråkar våld och uppmanar till detta är ingen nyhet. Det var ju de som låg bakom mordet på syndikalisten Björn Söderberg 1999.

Och ledaren för SMR, Klas Lund är ju sen tidigare dömd för mordet på Ronny Landin.


Naziledaren och mördaren Klas Lund
 Just nu är flera förundersökningar inledda mot Nordfront, som är SMR:s webbsajt, då för hets mot folkgrupp och uppvigling.

Det är då man återigen måste ställa sig frågan om inte en så klart uttalad nazistisk våldsorganisationer som SMR är, borde förbjudas, då de inte tillför demokratin något utan snarare är ett hot mot demokratin genom att de förespråkar en väpnad kamp gentemot det demokratiska samhälle vi idag har.


Läs mer om nazistpacket här: EXPO.

Aftonbladets Anders Lindberg ställer också en viktig fråga angående dagens händelser: Bör inte Säpo ha koll på nazisterna? 

"Säkerhetspolisen brukar peka på våldsbejakande islamism som det största hotet i Sverige. Utan att ifrågasätta bedömningen av hotbilden från just den gruppen kan man konstatera att det är högerextremister som hittills stått för huvuddelen av det grova politiska våldet.

Flera personer har mördats eller misshandlats till döds av högerextremister. Händelser som mordet på fackföreningsmannen Björn Söderberg, morden i Malexander och Lasermannens terrorkampanj är tydliga exempel. I vårt grannland Norge står Anders Behring Breivik för den värsta terroristattacken i norden i modern tid."

Ja vad gör egentligen Säpo? Vilka prioriteringar är det som gäller?

UPPDATERAT: 

Hatet visar inga gränser!

När man tittar närmare på det hat som sprids av högerextrema grupper och individer på diverse obskyra hat- och rasistsajter så tar nog den nazistiska organisationen Svenska motståndsrörelsens pöbelorgan Nordfront priset.


Speciellt idag efter att SMR:s fega fotsoldater oprovocerat attackerat en fredlig manifestation mot rasism.


Här är ett axplock från deras kommentarsfält. Det bekräftar mer än väl i vilken hatisk och våldsglorifierad värld det här klientelet befinner sig.

Vidrigt är ett för milt ord i sammanhanget. Hur kan de tillåtas sprida sådant hat?
 
Raffina Wall för Slutpixlat

SvD  Skånskan