24 jan. 2014

Kamil Ryba bör utvisas från Sverige!

Kamil Ryba: "Det var jag som lämnade den misstänkta bomben till GT!"


 Ibland så undrar man vad denne Kamil Ryba har för avsikter med vad han gör.
 
För den numer notoriske rättshaveristen från Polen Kamel Ryba som kommit hit till Sverige för att som ledare för Swedish Defence League sprida sitt islamofoba, främlingsfientliga, rasistiska och hatiska budskap bör de facto utvisas ur Sverige omgående. Då efter avtjänat straff naturligtvis.

För med hot om våld mot enskilda personer och företrädare för media så har han förverkat sin rätt att stanna här. Men för Ryba själv skulle detta innebära lite av ett moment 22 då polisen i Polen inte är särskilt förtjust i vad han håller på med och att han där tidigare har varit arresterad för diverse rasistisk verksamhet.

Slutpixlat har ju tidigare skrivit om denne Kamel Ryba och hans verksamhet.


Här är några axplock om denne Ryba som nu tack vare sina senaste eskapader till och med ifrågasätts av sina egna sympatisörer. 


Kamil Ryba. En medioker rättshaverist.

Kamil Ryba: "Lär er nationalsången för fan." 

Kamil Ryba umgås med tungt kriminella! 

Den Polske islamofoben gillar uppenbarligen Slutpixlat. 

Lars Vilks och hans vakthund Kamil Ryba. 

Avpixlat dumpar polacken Ryba. 

"Intelligenta" uttalanden av islamofoben Ryba. 

Rättshaveristen Ryba hotar Expressen. 

Islamofoben Ryba hotar spotta kvinna i ansiktet. 

SDL:s Kamil Ryba får pisk. 

Kent Ekeroths kopplingar till våldsrörelsen SDL! 

Som ni ser så har Kamil Ryba hunnit med både det ena och det andra. Så hans sista aktion med att placera ut något som skulle kunnat ha varit en bomb visar enbart på att denne Ryba totalt har förlorat fotfästet i samhället och förutom att låsas in så borde nog en psykiatrisk undersökning vara på sin plats.

För vem vet vad denne man kan tänkas hitta på nästa gång. Betänk att det kunde ha varit en riktig bomb i det där paketet han placerade GT:s tidningsredaktion i Göteborg.  Och tänk på vilka hemska konsekvenser detta kund ha fått.


Nej en utvisning av Ryba från Sverige efter avtjänat straff är det enda som gäller i detta fall. Vi har nog med inhemska högerextremister så det räcker till. 


Raffina Wall för Slutpixlat

DN GP