11 feb. 2014

Herr drag under galoscherna är tillbaks!

Bert Karlsson. Skivbolagsdirektör och flyktingförläggningsmogul.

Herr drag under galoscherna, Bert Karlsson är visst i farten igen! Nu bildar han ett nytt parti.

Industri och invandring är kärnfrågorna för detta nya parti.


Låter ju ”lovande.” Då har de åtminstone en politisk fråga mer än Sverigedemokraterna.


Förövrigt så hävdar Bert Karlsson att han har precis samma åsikter nu som han hade då Ny Demokrati var i farten. Men att Ny Demokrati var ett rasistiskt parti vill han inte kännas vid.


”Det var ni i medierna som utmålade oss som rasister, sedan fanns det några företrädare som bidrog till det.”


Bert Karlssons retorik låter märkligt bekant på något vis? Ja visst ja! Samma som Sverigedemokraterna använder sig av.


”Vi är inga rasister! Bara PK-media som påstår det! Och om det är några som mot förmodan skulle vara rasister så har vi ju vår nolltolerans mot rasism.” 


Jo jo!


Vi får väl ”gratulera” Bert Karlsson till hans initiativ och hoppas att de nya galoscherna passa bättre än förra gången. Dock så är nog vägen till någon större politisk framgång med detta nya parti svår. Allt för många bananskal på vägen för galoscherna att slinta på denna gång. Eller tomma ölbackar.


Dock så ter sig Bert Karlssons agerande ganska motsägelsefullt. Att starta ett nytt främlingsfientligt parti, samtidigt som han avser att utvidga sin redan stora flyktingförläggningsverksamhet med upp till 25 anläggningar?


Bert Karlsson verkar ju bara ha enbart ett motiv med allt han gör. Pengar!


Så avser han att driva detta nya främlingsfientliga parti med pengar intjänade på sina flyktingförläggningar så blir det ju dubbelt så motsägelsefullt. 

Men i Bert Karlssons krassa verklighetsbild så duger flyktingar visst bra i vissa situationer. När man kan göra pengar på dem. För det är väl knappast deras välbefinnande Bert Karlsson värnar om. Då hade han väl aldrig ens kommit på tanken att starta upp ett Sverigedemokraterna version II.

Raffina Wall för Slutpixlat