28 feb. 2014

Thoralf Alfsson är mycket besviken.

Den Sverigedemokratiske riksdagsmannen Thoralf Alfsson säger på sin blogg att han är mycket besviken över att han inte finns med på valberedningens förslag till riksdagsvalsedeln.


Vad Alfsson verkar mest besviken över är den förklaring han fått av valberedningen.”Vi har kunnat konstatera att vi har olika sätt att kommunicera partiets politik”, säger Michael Rosenberg, ordförande i valberedningen.


Ja och nog har Alfsson haft sitt alldeles egna sätt kommunicerat partiets politik på. Framför allt då mot muslimer och deras religion.


"Jag säger att islam hör inte hemma i Sverige. Den religionen borde hållas utanför landets gränser.”


"Det mest negativa under dessa dagar var att jag såg den första kvinnan i Kalmar som bar Niqab. Jag hoppas att denna kvinna kommer att få många Kalmarbor att reagera på vad som håller på att ske. Kvinnans man hade för övrigt alla attribut som en taliban i Afghanistan också bär.”


"Islamiseringen går fort just nu i Kalmar och den kommer gå ännu fortare när alla somalier börjar komma till Kalmar."


”Jag blir förskräckt när jag ser alla dessa al-Qaidaliknande taxichaufförer".


Att nu Alfsson inte själv tycks begripa hur hans sätt att kommunicera partiets politik på nu renderar honom respass ur riksdagen vid kommande val då han inte finns med på valbar plats längre är egentligen inte förvånande.


Vad Alfsson inte inser är att Åkesson och hans ledartrojka nu ytterligare försöker göra SD mer rumsrena. Och då finns det inte längre någon plats för ”vältaliga” frifräsare av Thoralf Alfssons kaliber i riksdagen.


Thoralf Alfsson har med andra ord blivit en klar belastning för partiet. Något som dock inte Thoralf Alfssons svans håller med om.


Att förneka Alfsson fortsatt förtroende kanske ändå verkar vara ett oavsiktligt genidrag av Åkesson och hans trojka. För oss antirasister då vill säga.


Då Alfsson verkar vara mycket populär bland islamofoberna inom SD, och de är många, så verkar ju dessa till och med beredda på att inte rösta på SD i det kommande valet på grund av sin besvikelse mot partiledningen och dess beslut. För vi kan vara övertygade att orsaken till att inte Alfsson är med på riksdagsvalsedeln inför höstens val är ett beslut som fattats av SD:s högsta ledning. och om det är något SD sympatisörerna tycks ogilla så är det just toppstyre.


 Alfssons ”vältalighet” på sin blogg blev till slut hans fall.


Curt Latinosson för Slutpixlat
 

SvD