5 mars 2014

Exponerat kör med banankartonger!

Den av två kriminellt belastade drivna Hat- och rasistsajten Exponerat har med hull och hår annamat en ny och revolutionerande idé från den kände högerextremisten Lars Agerstig när det kommer till hemsnickrade opinionsundersökningar.

Banankartonger!?


I en väldigt detaljerad redogörelse så föreslår Agerstig hur man ska gå till väga för att göra en ”opartisk” opinionsundersökning. Och orsaken till varför man borde göra en sådan ”opartisk” opinionsundersökning är att han anar att de officiella opinionsundersökningarna är KRAFTIGT friserade?


Agerstig beskriver alltså väldigt detaljerat tillvägagångssättet. Och det kan man ju förstå att han är tvungen att göra då intelligenskvoten hos det klientel som gillar just Exponerat inte är särskilt imponerande.


Din utrustning


Ta en gammal banankartong eller liknande cirka 40 x 40 centimeter, så att du får en skapligt stor annonsyta på framsidan, där du kan berätta i text vad det handlar om. Använd några A4-papper och tejpa dem på framsidan där du sedan skriver texten med exempelvis en tuschpenna.


Gör en skapligt bred och rymlig skåra med kniv upptill på lådan, så att folk lätt kan få ner sin röstlapp. Rita en kraftig pil och skriv texten, lägg i din röstlapp här.


Röstlappar


Ta några A4-ark. Rutat, streckat eller helvitt papper spelar ingen roll. Vik några pappersark på mitten över en vass brödkniv och dela arken på mitten. Upprepa denna procedur till dess att du har många små lappar cirka 5 centimeter stora. Med ett större papper och lite tejp tillverkar du en liten hållare för röstlapparna och sätter på sidan av röstlådan.


Se också till att du har med dig några blyertspennor och ge den röstande en penna och en lapp.


Text på framsidan av röstlådan


Röstlåda (stor text som överskrift i mitten)”Inte utan att man kan tro att Agerstig hämtat sina idéer från någon barnbok med klipp o klistra som tema. Inte ens han tycks tro att den mentala fattningsförmågan hos de som läser Exponerat överstiger en sexårings mentala kapacitet.


Och då Agerstig likt många andra SD sympatisörer misstror nuvarande opinionsundersökningar så lever han alltså i tron om att bara man skickar ut några vilseledda individer med banankartonger hängandes på magen så kommer man att få veta sanningen om hur det ligger till med svenskarnas partisympatier. För det kan ju bara bli en såååå ”opartisk” undersökning om man låter SD sympatisörerna helt på egen hand genomföra en dylik undersökning.


Och å andra sidan så kanske det behövs en av SD sympatisörerna egen ”politiskt” korrekt tillrättalagd opinionsundersökning då ett flertal SD:are fortfarande tycks tro att SD är det tredje största partiet trots att flera officiella undersökningar i rad nu visat att de enbart är fjärde största parti och på väg att enbart bli det femte största då Vänsterpartiet flåsar dem i nacken.Och att SD mellan 2018 och 2022 skulle ingå i en regering är naturligtvis en utopisk dröm från Christian ”Ironbar” Westling. Ingen banankontakt där inte!


And that's no shit! That's the truth!


Curt Latinosson för Slutpixlat