18 mars 2014

Våldsbenägen nazist efterlyst! SvP:s kommentar: ” Han är ju så lugn och sansad.”

Nazisten Andreas Carlsson från SvP är efterlyst av polisen misstänkt för mordförsök i samband med förra helgens naziattack i Malmö.

Som en kommentar till detta säger Svenskarnas partis vice partiledare Anders Ärleskog så här:


”Han är lugn och sansad, det skulle förvåna mig om misstankarna stämmer.”


Eh… Jo men visst. Säkert lugn som en filbunke om man får tro bilden. Inte det minsta våldsam eller benägen att tillgripa våld mot sina politiska motståndare eller andra som avskyr nazisterna.Han har säkert inte heller gjort sig skyldig till den misshandel 2005 där han drog en flaska i huvudet på en kvinna utanför en krog i Helsingborg.


Och han har väl heller aldrig gjort sig skyldig till skadegörelse eller brott mot vapenlagen.


”Han är ju så lugn och sansad.”??


Det ligger ju i nazisternas natur att med våld bland annat försöka genomföra sina ideologiska vidriga idéer, så det där med att en nazist som gjort sig skyldig till mordförsök skulle vara en lugn och sansad individ är naturligtvis rena skitsnacket.


Hela den nazistiska rörelsen i Sverige är ju präglat av våldsamheter utövade av mer än väl våldsbenägna individer. Nazistledaren för SvP Stefan Jacobsson och hans nazisvans gick ju förra året bärsärk i Halmstad med både knivar, yxor och påkar.
Och kom ihåg att allt våld med politiska förtecken som lett till dödlig utgång de senaste decennierna i Sverige alltid kommit från högerextrema kretsar.


Så att utfärda en varning till allmänheten om att nazisten Andreas Carlsson fortfarande är på fri fot och utgör ett hot mot allmänheten känns fullt naturligt. Bara hoppas att polisen tar honom innan han hinner göra sig skyldig till mer våldsbrott.


Curt Latinosson för Slutpixlat


Expressen