21 maj 2014

Låt lördag bli ”Stora vända rasismen ryggen dagen!”

Nu i drygt en veckas tid har några av Sverigedemokraternas politiker varit ute på sina EU-valskampanjer. Både partiledaren Jimmie Åkesson och dess partisekreterare Björn Söder har i princip på alla orter de besökt, mötts av ett massivt folkligt motstånd i form av helt vanliga svenskar som vänt dem och deras främlingsfientliga och rasistiska politik ryggen.

Något som av bland annat Björn Söder själv beskrivits som antidemokratiska aktioner utförda av vänsterextremister?


Nåja, nu ska vi naturligtvis inte ta vad Björn Söder säger på allvar, då allt som är anti SD enligt deras normer är antidemokratiskt och vänsterextremistiskt.


Att det på några platser förekommit lite mer högljudda yttringar mot SD eller som i Wilhelmina där folk föredrog att smaka palt istället för att lyssna på Åkessons budskap får väl egentligen ses som ett sundhetstecken på att yttrandefriheten faktiskt fungerar.


I Göteborg ville ju Söder använda sig av polisen för att få tyst på de högljuda protesterna.


Dock så hade dialogpolisen Kalle Allard har inte mycket till övers för Björn Söders lösning på ”ordningsproblemet” som uppstod på Drottningtorget.


”Det finns ingen lag i Sverige som säger att folk måste vara tysta. Sverigedemokraterna har rätt till sin opinionsyttring, och det har andra medborgare också.”


Just så är det Söder!


Inte har ni monopol på yttrandefriheten. Den är faktiskt till för all.


Därför uppmanar nu Slutpixlat det svenska folket nyttja denna demokratiska rätt som yttrandefriheten är, och nu på lördag visa, att vi, det svenska folket, oavsett politisk hemvist, inte tolererar främlingsfientlighet och rasism i vårt land.


För på lördag avslutar Jimmie Åkesson och hans Sverigedemokraterna sin EU-valturné, först i Malmö på Gustav Adolf torg mellan 09:00 och 10:00, för att sedan mellanlanda i Göteborg på Götaplatsen mellan 13:30 och 14:30, och avslutningsvis i Stockholm på Norrmalmstorg mellan 18:00 och 19:30.


Låt oss ge Åkesson och hans Sverigedemokrater ett ”värdigt” avslut på deras EU-kampanj och ett ”varmt” välkomnande i alla dessa tre städer genom att visa dem och deras rasism ryggen. Vänd rasismen ryggen för gott!

 

Än viktigare är, att vill du INTE ge fascismen och rasismen chansen att öka i Sverige och Europa så bör du utnyttja din rätt i EU-valet på söndag genom att gå och rösta.


Förneka SD chansen att få ta plats i EU-parlamentet genom att rösta på något annat parti än just SD.

Slutpixlat redaktionen


Raffina Wall, Curt Latinosson, Avram Moscovith, Anita Svensson-Vilegård, Karl John Jonstone, Mats Hansson, Ayala Weitzman.