16 juni 2014

Gary Aelius SD: ”Våra motståndare är hopplöst dumma!”

När man som SD:s Gary Aelius 60, pensionär, från Sverigedemokraterna i Sundbyberg ständigt retweetar de ledande rasisterna och islamofoberna i Sverige såsom Kamil Ryba, Ingrid Carlqvist, Mats Dagerlind, Roger Sahlström, Kent Ekeroth m.fl. och artiklar från hat- och rasistsajter som Exponerat, Avpixlat o Dispatch International, Fria Tider, och dessutom själv totalt spårar ur i sitt Twittrande genom att hoppa på en person med judisk bakgrund. Ja då kan man undra vad den så kallade nolltoleransen mot rasism inom partiet tagit vägen någonstans. Den som Åkesson så stolt deklarerade att man hade?

Nu hotar Gary Aelius dessutom med att polisanmäla Henrik Johansson på Inte rasist men…, för ärekränkning? Bara för att just IRM tar upp Gary Aelius rasistiska uttalanden och grova generaliseringar om muslimer.


”Jag funderar på att polisanmäla dig för ärekränkning. Kallar mig rasist utan att ha på fötterna!”


Nu är det ju så att IRM har mer än väl på fötterna när det gäller Gary Aelius.


Aelius tycks tillhör den lilla men högljudda grupp missnöjda individer i det svenska samhället som på något vis bara måste få utlopp för sina fobier och sitt missnöje med hur de tycker att samhället ser ut.


Och var riktar man sitt missnöje mot då? Jo andra politiska partier, media, invandrarna och i synnerhet just de muslimska invandrarna.


Frågan är bara varför så många rättshavererade individer väljer att just stödja det främlingsfientliga och klart rasistiska SD?


Förmodligen för att SD har ett klart populistiskt budskap där man använder sig av en enkel retorik som alltid går hem hos folk som enbart kan se saker ur ett perspektiv. Dem och vi.


Att gå djupare in på olika sakfrågor och göra en djupare analys av dessa förfaller inte dessa rättshaverister kapabla att göra.


Något som Sverigedemokraten Gary Aelius helt på egen hand bevisar med sitt Twittrande:


I vilket annat parti som helst så hade sådana här uttalanden som Aelius gör renderat att personen ifråga sparkats ut ur partiet. Men nu är ju SD inte som vilket annat parti som helst. Det bevisar de ju ständigt.Det är just det folk gjort. Läst SD:s principprogram. Det är därför folk protesterar mot SD:s politik. SD:s principprogram har bara ett genomgående tema ju. Invandringsfrågorna, och hur man på bästa sätt kan kasts ut invandrarna och göra Sverige till ett isolerat land i norra Europas utkanter.Förhoppningsvis så går det nog åt helvete med SD långt innan det går åt helvete för Sverige. Det kommer först att ske när solen blir en röd jätte om cirka drygt 1 miljard år och allt liv på jorden utplånas. Då är alla godast på kyrkogården. Slutpixlat tänker inte ens kommentera Aelius sista uttalande. Känslan av att en sten återigen kastats i det Sverigedemokratiska glashuset känns allt för bekant.

Curt Latinosson för Slutpixlat