23 juni 2014

Nazisterna ifrån SMR står för månadens facepalm!

Ni vet de här nazisterna som tillhör den ytterst våldsbenägna organisationen Svenska motståndsrörelsen, och som har en sajt vid namn Nordfront (Tokfront), där de ständigt glorifierar gamla nazister, går nu ut på sitt Twitter och hävdar bestämt att de då banne mig inte är några nazister! Nej då! För vi är NATIONALSOCIALISTER!


Eh… Ja vad ska man säga? Vilken mega facepalm.


I varje uppslagsverk som finns att uppringa så är nazism o nazister synonymt med nationalsocialism och nationalsocialister. Att det dessutom brukar heta att man inte ska blanda äpplen med päron och inte tvärtom bevisar väl återigen att intelligensnivån på dessa nazister, som egentligen inte vill vara nazister utan nationalsocialister, är tämligen skral. Snacka om de är en skål med ruttna päron. Och än ruttnare blir det när dessa nazister som inte vill vara nazister utan nationalsocialister på samma Twittersida citerar nazisternas propagandageneral Joseph Goebbels med överskriften, "Dagens fakta"?

 
  
Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare – "Vem som helst kan fela, men ingen utom dåren framhärdar i sina fel." (Cicero)

Raffina Wall för Slutpixlat