4 juni 2014

Nazistiska Svenskarnas parti vill utvisa alla icke-européer!?

Patrik "Lill Heinrich" Fridén
I en intervju med Radio P4 i Värmland så säger bombexperten hos SvP, Patrik "Lill Heinrich" Fridén bland annat att alla icke européer som befinner sig i Sverige ska utvisas? Även barn i så kallade blandäktenskap skall utvisas?

”Men det kan ju hända att familjer bott flera här i flera generationer. Menar du då att man ska skicka folk till länder de aldrig varit?”


Alltså, återvandringsplanen kommer att vara en prioriteringslista, sist in först ut. Sen så är det givetvis så att kriminella invandrare ska utvisas först. Det beror helt enkelt på hur närbesläktade de är och hur länge de bott här. Har de bott här länge får de återvandra vid ett senare tillfälle, säger Patrik Fridén.


”Hur blir det med barn till människor som bott här i flera generationer?”


– Barn i blandäktenskap är inte att räknas som européer, nej.


”Så svenska barn ska skickas iväg?”


– Det är tänkt att partiet, om det sitter i riksdagen med maktinflytande, ska starta en återvandringsplan för utomeuropéer.


Vid frågan om det Fridén talar om inte låter helt olikt det Hitler talade om svarar han så här:


– Nej de hade en mycket snävare rassyn. Vi anser att slaver och sydeuropéer är att räkna som européer. Så det är inte samma syn?


Öh… Inget snack om att den här Fridén bränt sina hjärnceller på den nazistiska ideologin. Han och hans SvP vill dessutom inrätta en ny specialmyndighet som är avsedd att urskilja vilken grupp människor tillhör?


Patrik "Lill Heinrich" Fridén övar för vad?
Vi förmodar väl att denna idé är hämtad direkt från nazisterna i Tyskland där de på sin tid använde sig av så kallade ”Einsatzgruppen” (insatsgrupper) för att bringa ”reda” och urskilja vilken grupp människor tillhörde.  Detta ledde till två av andra världskrigets mest omfattande massakrer förövades av Einsatzgruppen vid Babij Jar utanför Kiev, där 33 771 judar mördades under två dagar, och i Rumbula-skogen utanför Riga i Lettland, där drygt 25 000 lettiska judar mördades under två dagar.
Morden begicks genom arkebusering, vilket har givit upphov till benämningen ”The Holocaust by bullets”

”Tycker du själv att detta låter realistiskt?”


– Ja, det är den enda saken man kan göra om man ska kunna säkra svenskarnas existens i framtiden. Med det demografiska hot som ligger över oss och alla europeiska folk är det minsta man måste göra, säger Patrik Fridén.


Fridén har heller ingen förståelse för att elever och personal på skolorna känner sig hotade av Svenskarnas partis närvaro:

– Nej, jag förstår inte det. Visst vi har en återvandringsplan, men det är inte så att vi är otrevliga och elaka. Vi är artiga och försöker sköta oss, säger han.
 


Inget snack om att nazistiska SvP inte ska få tillträde till landets skolor för att föra fram sitt rashat och sin nazipropaganda. De skulle inte ens få närma sig en skola! Frågan är om de ens som parti skulle få verka då de är uttalat för att avskaffa demokratin för att föra in ett totalitärt styre. De är ju inte nazister för inte!


Och när  Patrik "Lill Heinrich" Fridén påstår att de är artiga och försöker att sköta sig så är detta enbart en ren lögn och inget annat.

Andreas Carlsson, SvP: Efterlyst för tre fall av mordförsök.

Var tredje kandidat för Svenskarnas parti dömd för brott.

Nazister ur SvP gick till attack med yxor och påkar.

Som sagt, de är ju inte nazister för inte.

Raffina Wall för Slutpixlat