26 juli 2014

Bjarne Kragh SD. Ett politiskt frågetecken i historien.

Ibland undrar man vad det är som får vissa individer att bli politiker. Framförallt att bli SD-politiker då. Och ibland undrar man hur man över en natt kan omvärdera hela sitt politiska ställningstagande och gå från att tycka att ett samarbete med Miljöpartiet vore bra och att vara EU-positiv och invandringsvänlig, till att avsky Miljöpartiet, vara högst EU-negativ, och framförallt att bli starkt invandrarfientlig.

Den nuvarande politiskt tillhörande Sverigedemokraterna Bjarne Kragh i Malmö, är en som inte bara bytt parti, utan även totalt bytt ut sina politiska värderingar och över en natt tycks ha blivit en av dessa fullblodsrasister tillhörande SD.

Förr tillhörde Bjarne Kragh Folkpartiet, och stod på plats nummer 32 på deras valsedel till fullmäktige i Malmö inför valet 2010. Kragh sade i en intervju i Sydsvenskan sommaren 2010 att han valde Folkpartiet för deras integrationspolitik och att han aldrig ens funderat på att gå med i SD men att han efter valet kunde tänka sig att samarbeta med just SD, men enbart då om SD kunde tänka sig att ompröva sin kärnfråga om en kraftigt begränsad invandring.


”Till skillnad från dem är jag EU-positiv. Och jag är inte emot invandring. Vi har åtagit oss att ta emot flyktingar”, sade Kragh då.


Dock så hoppade Kragh veckorna före valet 2010 av från Folkpartiet och gick till Sverigedemokraterna?


”Jag är naturligtvis besviken på Bjarne som i samtal med mig sagt att han inte sympatiserar med sverigedemokraterna”, sade då riksdagsledamoten Allan Widman, folkpartiets ordförande i Malmö.


Ja man kan undra vad det är som gör att en individ som inte sade sig vara emot invandring och var positivt inställd till EU, nu så kapitalt kan ha bytt åsikt och blivit en islamofob fullblodsrasist i Sverigedemokraternas tjänst .


Barnuppfostran från Mellanöstern hör inte hemma i Sverige. 

Våld och mord är djupt inrotade i islamsk kultur. Slutpixlat tror nu dock att vi vet vad som fick Bjarne Kragh att hoppa över till rasisterna hos SD. Han fick faktiskt redan för sju år sedan en skum känsla?

 
Om Kragh redan för sju år sedan hade en skum känsla/fördomar om invandrare, varför då ta en genväg via Folkpartiet istället för att gå direkt till SD?

Bjarne Kragh lär inte ens bli ett frågetecken i politikens historia. Han lär enbart bli en parentes i rasismens irrgångar.
 
Curt Latinosson för Slutpixlat