13 juli 2014

Stefan Jacobsson SvP: ”Vi är inte ett nazistiskt parti!”

Partiledaren för Svenskarnas parti, Stefan Jacobsson hävdar ju att partiet inte är ett nazistiskt parti utan ett nationalistiskt parti?

Detta budskap har uppenbarligen inte nått fram till alla, eller också har de ”missuppfattat” ledarens budskap.


För kandidaten för SvP i Klippan, Varenus Luckmann, ni vet han som anser att demokrati bara är skräp, inte bara utrycker sig som en nazist, han klär sig som en sådan också.


Varenus Luckman. SvP:s "starke" man i Klippan.

Inte vidare intelligent att lägga ut bilder på sig själv på internet iklädd nazimundering när ens partiledare försöker hävda att partiet inte är ett nazistiskt dito.


Nu vet vi ju att intelligens inte är något prioriteras ibland nazisterna, för i ett parti där var tredje kandidat till höstens val är dömd för brott och där man förespråkar våld för att nå sina politiska mål så är det väl så att de snarare är totalt intelligensbefriade.


Ahn-Za Hagström är chefsanalytiker hos Säkerhetspolisen, Säpo, och säger att det finns personer i partiet som är intressanta för Säpo. Sveriges Radio


”De vill ju framstå som ett seriöst partipolitiskt alternativ i kommunval och i riksdagsval också. Men vi bedömer att det finns tillräckligt många individer inom Svenskarnas parti, som fortfarande förespråkar och använder brott för att nå sina politiska mål”, säger hon


Även partiledare Jacobsson är dömd för brott. Han fälldes 2005 för bland annat våldsamt upplopp efter att ha attackerat en tillståndsgiven demonstration och dömdes till två månaders fängelse.


Curt Latinosson för Slutpixlat