8 sep. 2014

Christoffer Dulny, SD:s eget lilla nättroll.

Nu avslöjar Expressen tillsammans med researchgruppen återigen en SD-politiker som under anonymitetens slöja vräker ur sig rasistiska kommentarer om invandrare och flyktingar på hat- och rasistsajter.

Dock så är inte detta första gången Dulny uttrycker sig eller uppträder på ett mindre olämpligt sätt på nätet. Slutpixlat har samlat ett litet axplock av hur oförskämt och dumt Christoffer Dulny tidigare utryckt sig.Med tanke på hur nu Dulny avslöjats som en fullfjädrar näthatare så är väl han den siste som bör uttala sig om moraliska frågor.

När sen Dulny också påstår att det måste finnas någon anständighet i näthatandet så blir ju situationen med tanke på vad som nu hänt lite smått tragikomisk.Och när orden tryter för Dulny tar han till riktiga lågvattenmärken i sin argumentation.Dulny har ju även tidigare försökt att tysta politiska motståndare genom att kontakta deras arbetsgivare: IRM


Menar partiledare Åkesson allvar av sin nolltolerans mot rasism inom partiet så skulle naturligtvis Dulny ha stora foten i akterpartiet och omedelbart uteslutas. Men nu talar vi om SD. Partiet som utåt säger sig inte vara det minsta rasistiska, men där främlingshatet, rasismen, homofobin och islamofobin under fasaden frodas som aldrig förr.
 
Curt Latinosson för Slutpixlat