30 sep. 2014

SD = RASISTER. Sveriges snyggaste T-shirt som får SD att gråta.

T-shirten med budskapet ”SD = RASISTER” som Vänsterpartiets Rossana Dinamarca bar i riksdagen igår är ju något som nu retat upp just Sverigedemokraterna så till den milda graden att de omedelbart tog på sig sin egen variant av T-shirt, förlåt, kofta. Offerkofta i storlek XXXL.

”Vi är inte några rasister”, hävdade de unisont samtidigt som krokodiltårarna rann ned för deras kinder och de ljudligt snöt sig i varandras armhålor.


 Och inte oväntat så tyckte SD:s Björn Söder att T-shirten är skrämmande.
Ja sanningen kan ju ibland vara tämligen skrämmande Björn Söder. Och apropå sanning så är det ju inget som man kan anklaga riksdagens nye andre vice talman att han står för.


För i dagens SVT:s Gomorron så ljög han sig blåare än blått och sade att det aldrig hade funnits några Sverigedemokrater som varit ute och svingat några järnrör och att det inte finns några Sverigedemokrater som har nazistiska kopplingar. Söder påstod också att Sverigedemokraterna alltid har varit demokratiskt parti. Jo jo. Här bildar nazisterna partiet SD.


Inte bara har vi nu fått en notorisk rasist och fascist som Sveriges andre vice talman, vi har även fått en lögnare av rang. En lögnare som nu i egenskap av andre vice talman bland annat ska vara Sveriges ansikte utåt då han i deltar i officiella sammanhang såsom internationella statsbesök. 


Björn Söder, mannen som inte heller drar sig för att umgås med renodlade nazister.

Björn Söder, SD! Här på bild tillsammans med tyske SS-veteranen Frans Schönhuber, dekorerad med järnkorset för sina insatser för nazismen.

Finns bara ett ord för detta. VIDRIGT!


Och när det kommer till lögner så får vi väl förmoda att Söder lärt sig hur en slipsten skall dras från en av sina förebilder.

"Om du berättar en tillräckligt stor lögn och säger den tillräckligt ofta, så kommer den att bli trodd."  (Adolf Hitler)

Nu finns dock Sveriges snyggaste och nu i även i riksdagen uppmärksammade T-shirt att köpa för er som vill visa att ni inte ställer upp på SD:s förljugna och rasistiska politik. KÖP DEN HÄR: MERCHWORLDRaffina Wall för Slutpixlat