23 sep. 2014

Slutpixlat rör upp känslorna hos SD:s Avraham Alsberg.

Att Slutpixlat är hatat av de som befinner sig i de högerextremistiska kretsarna är vid det här laget ingen nyhet.

En av dessa som inte uppskattar Slutpixlats kamp mot nazism, fascism och rasism är inte förvånande Sverigedemokraten Avraham Alsberg boendes på Södermalm i Stockholm.


I en Facebookkommentar på Slutpixlat så vill han inte bara bekämpa antidemokratin och vänstern, men framför allt Slutpixlat.


Vi på Slutpixlat ser naturligtvis detta uttalande från Alsberg som ett tecken på att vår kampanj mot de riktiga antidemokratiska krafterna i Sverige, Sverigedemokraterna, och dess anhängare har haft effekt då vi uppenbarligen rört upp känslorna så mycket att Alsberg nu vill bekämpa den för honom hemska antirasistiska sajten Slutpixlat.


Frågan är bara hur Avraham Alsberg tänkt sig bekämpa Slutpixlat?


Vi förväntar oss naturligtvis ett svar från Alsberg på denna fråga. Något han inte borde missa att ge oss då han de facto på sin Facebooksida givit oss sitt gillande?


Så Avraham, hur hade du tänkt dig att bekämpa Slutpixlat? Vi liksom bara undrar eftersom du uppenbarligen sätter detta som ett primärt mål framför bekämpandet av ”antidemokratin” och vänstern.


Har vi verkligen rört upp känslorna hos er Sverigedemokrater bara för att vi förmedlar sanningen om Sveriges största rasist och fascistparti så att ni nu känner er tvungna att, framförallt bekämpa Slutpixlat?


Curt Latinosson för Slutpixlat