30 nov. 2014

Verbal holmgång i SD:s ankdam! Linus Bylund ryter ifrån.Att SD:s sympatisörer och dess politiska företrädare i SD inte alltid drar riktigt jämt är ju ingen nyhet. Men när tungviktaren i SD Linus Bylund och en av deras fotsoldater ryker ihop på Twitter så gör de inte enbart parodi på sig själva utan visar även upp den spricka som finns mellan fotfolket och SD-ledningen.

Allt börjar med att den mycket flitigt Twittrande och på snart sagt i alla förekommande hat- och rasistsajter närvarande SD sympatisören och enligt honom själv rasisten, ”Chris/Örebro län”, fäller följande "intelligenta" kommentar i sitt Twitterflöde:Svaret från Bylund låter inte vänta på sig.


Men hans konstaterande att inte SD skulle vara emot någon specifik religion är ju ganska lustig. För det är ju hatet mot just muslimer och deras religion islam som bär fram hela SD. Räcker ju att se hur herrar Ekeroth, Söder med andra har uttryckt sig i de sociala medierna i denna fråga. Frågan är vem av de bägge herrarna i denna Twitterbatalj som egentligen uttrycker sig dummast.

Dock så låter sig inte ”Chris/Örebro län” kuvas av Bylund.


Bylund vill dock inte tjafsa mera och hävdar att han gav en sakupplysning?


Vore det inte bättre om Bylund sade detta till sina partikollegor i riksdagen istället?

Tycker ju faktiskt att vissa av dem inte uttrycker sig så mycket mer annorlunda eller bättre än denne Chris i Örebro.

Sen kommer faktiskt rasisten Chris i Örebro med ett intressant antagande.

 
För Bylund är det naturligtvis av största vikt att man inte offentligt som SD-politiker uttrycker sig på ett visst sätt då detta inte är bra för partiets image. För de högst rasistiska åsikter som SD:s fotfolk för det mesta uttrycker passar ju naturligtvis inte in på den bild av ett rumsrent parti som SD toppen själva vill låta ge sken av. Och detta även om de till fullo i de flesta fall helt håller med sitt fotfolk i deras extremt rasistiska åsikter.

Bylund har dock inte oväntat något svar på det Chris i Örebro säger utan uppmanar helt sonika honom att ta bort SD-loggan från sin bild.


Nu tror vi naturligtvis inte att en borttagen SD-logga skulle göra någon större skillnad i hur denne Chris i Örebro uttrycker sig. Och när denne Chris i Örebro fäller följande kommentar,


ja då tappar Bylund tålamodet med honom fullständigt och faller ut i en lång harang, av egna motsägelser, och uppmanar återigen Chris i Örebro att ta bort sin SD-logga.Som om det skulle lösa problemen.


Något som Chris i Örebro definitivt inte håller med om. För Chris är ju enligt honom själv den på gräsrotsnivå utför skitarbetet åt SD.


Ska vi vara helt ärliga så är det ju inte bara på gräsrotsnivå som SD:s skitarbete/rasism utförs. Även i toppen så utförs ju skitarbete/rasism. Dock så vill ju naturligtvis inte Bylund erkänna detta, då som sagt imagen utåt kan skadas. Det måste ju enligt Bylund finnas en gräns på hur rasistiskt man kan uttrycka sig utan att det anses som just rasism.

Denna verbala holmgång mellan tvenne rasister påvisar väl enbart hur djup sprickan nu blivit mellan fotfolket, de som på gräsrotsnivå gör SD:s arbete, och de som i toppen av SD nu med glädje skördar framgångarna av dessa gräsrötters idoga arbete i rasism, men nu inte får något erkännande för detta arbete utan enbart en massa skit för vad de gjort. Stackare.

Denna Twitterbatalj mellan två Sverigedemokrater bevisar väl enbart vilken smutsbrun ankdamm som detta parti ständigt tycks simmar runt i. Uppenbarligen så fortgår denna batalj på Twitter, till allmänhetens glädje, fortfarande mellan Bylund och hans gräsrot Chris i Örebro fortfarande.

Raffina Wall för Slutpixlat