15 dec. 2014

Sverigedemokrat uppmanar nazister att rösta på SD.

På det nazistiska partiet Svenskarnas partis Facebooksida uppmanar nu en känd SD sympatisör att SvP anhängarna bör tänka om och rösta på SD i det kommande nyvalet 2015 då det är dumt att konkurrera om rösterna?

”Ni kan rösta på SvP när SD har rensat upp det mesta. Grejen är att ni tar röster från varandra.”
Öhum…!?


Denne SD sympatisör har uppenbarligen lite dålig koll på sitt nazistiska broderpartis verksamhet. SvP har ju klart och tydligt gått ut och sagt att de inte tänker ställa upp i nyvalet 2015. Så att uppmana SvP:s anhängare att avstå från att rösta på sitt eget parti när de inte ens tänker ställa upp i valet är minst sagt lite skrattretande.


Dock så lär väl SvP:s anhängare ändå utan några uppmaningar från en SD sympatisör nu lägga sina röster på SD då dessa allt mer både politiskt, men framför allt retoriskt, börjar likna sitt nazistiska broderparti SvP tack vare Kent Ekeroths och Björn Söders senaste utspel.


Det är faktiskt inte ovanligt att SD sympatisörer är inne på SvP:s FB-sida och ger dem uppmuntrande kommentarer. Säger väl något om hur nära SD och SvP står både politiskt och ideologiskt. 

FOTNOT: Anledningen till att SvP inte ställer upp i nyvalet 2015 är att de i princip är ekonomiskt bankrutt då de brände alla sina pengar i det förra valet.

Curt Latinosson för Slutpixlat