22 nov. 2012

Sven o syntare nya ”talespersoner"!?
En före detta ICA handlare och ett styck före detta syntare blir nu ekonomiskpolitiska respektive rättspolitiska ”talesmän” för SD. 

Om nu någon tror att denna ommöblering inom partiet efter järnrörsskandalen kommer att göra någon skillnad vad gäller partiets politik så är nog svaret ganska givet. Nej naturligtvis inte! Däremot så stärker nu Jimmie Åkesson enbart sin maktposition i partiet genom att omge sig med personer som han icke förväntar sig kommer att ställa till med några skandaler. De så sen tidigare skandalomsusade och opolerade personerna Erik Almqvist och Christian Westling hamnar nu ännu längre ut i kylan. Frågan är dock bara vad som kommer att hända med skandalman nummer tre, Kent Ekeroth? Om Åkesson skulle följa sin nya tes om nolltolerans mot rasism så skulle Ekeroth naturligtvis genast fått sparken. Men det lär nog inte hända då Åkessons så kallade nolltolerans enbart är ett politiskt spel för gallerierna. För i grund och botten är Sverigedemokraterna inget annat än ett rent rasistiskt och främlingsfientligt parti.

Men låt oss återigen titta på vem det är som egentligen styr i SD.
  
Det brukar ju sägas att bakom varje stark man står en stark kvinna. Och det gör det ju bakom Åkesson också. Hans svärmor. Margareta Larsson. Kvinnan som tillsammans med Erik Almqvist, Johnny Skalin och Sven-Olof Sällström skrev en motion att SD helst vill avskaffa:

Integrationsåtgärder.
Ersättning till etableringslotsar och insatser för vissa nyanlända invandrare.
Hemutrustningslån.
Diskrimineringsombudsmannen (DO).
Åtgärder mot diskriminering och rasism m.m.
Särskilda jämställdhetsåtgärder.

Förmodar att Åkessons (hans svärmors) vision om nolltolerans mot rasism är att avskaffa alla åtgärder som strävar efter att just förhindra diskriminering och rasism. Detta är ju SD i ett nötskal. För ingen tror väl verkligen att Åkesson och hans gelikar inklusive hans svärmor någonsin kommer att genomföra sin nolltolerans. Om Åkesson ska ha någon trovärdighet i frågan så borde han stänga ned sajten Avpixlat. Kent Ekeroths egna språkrör, där fördomar, rasism, främlingsfientlighet och annat smutsbrunt nationalistiskt nonsens frodas likt en varböld i akterpartiet på de slynglar som där framför sina högst omogna åsikter. 


Intressant när Jomshof säger att Islam är ett värre hot än nazismen!? Hur kan Islam vara ett värre hot än Sverigedemokraterna själva är?
GP.
SvD.
SvD.  DN.