3 apr. 2013

Avpixlat och signaturen BAN71.


BAN71!?
Avpixlat-frihetssymbol och ett mycket gott vattenhål!?

Den rubriken använder signaturen BAN 71 i en insändare i Avpixlat från igår.  Denne BAN71 är en synnerligen flitig figur på Avpixlat. Inte bara skriver han långa inlägg, han är också flitigt förekommande i kommentarsfälten.


Och nu försöker denne BAN71 sätta något slags vokabulär rekord i insmickring när det gäller hat och rasistsajten Avpixlat.


Som så många andra av det mindre intelligenta klientelet som ser Avpixlat som den enda rätta ”sanningssägaren” så sparar han då sannerligen inte på krutet när det kommer till verbala krumbukter.


”Jag har länge varit skeptisk till traditionell svensk media som systematiskt framställt en helt felaktig bild av mångt och mycket, speciellt om invandringen och om USA.”


Fantastiskt! I en mening avfärdar han svensk media som lögnare om både invandringen och förvånande nog så anser han även att media beskriver USA på fel sätt. Med andra ord så gillar inte BAN71 att media inte beskriver saker och ting efter hans synsätt. Brukar vara så med dessa konspirationsteoretikers sätt att se på omvärlden. De misstror allt.


”Avpixlat har kanske blivit den mest omtalade media i Sverige eftersom just Avpixlat omnämns av all annan media regelbundet, ett sannerligen intressant fenomen som jag funderat en del på. Varför har Avpixlat upplevt en så snabb och stor genomslagskraft trots avsaknad av reklamintäkter och presstöd som traditionell media lever på? Vad gör Avpixlat unikt?”


Inget som gör Avpixlat unikt utom att de konstant vräker ur sig massa intolerant, främlingsfientlig rasistisk, islamofobisk, homofobisk och antesemitisk dynga vilket gör att Avpixlat enbart sysslar med hets mot folkgrupp och rent förtal. Det är detta som gör att de uppmärksammas i övriga media. Så den ”genomslagskraft” BAN71 säger att Avpixlat har är ju enbart av det negativa slaget.


”Först och främst vill jag nämna att jag har ingen som helst insyn i Avpixlat utan dessa är endast mina egna slutsatser efter många och långa reflektioner angående fenomenet Avpixlat.”


Hmm… Känner igen den frasen sen tidigare. Och med tanke på BAN71 är en synnerligen flitiga insändare och kommentator så är det som om han vill låtsas som han är novis vad kommer till Avpixlat. Ett mönster av att det endast är ett fåtal som skriver i Avpixlat är därmed bekräftat. Förutom herr krönikör Mats Dagerlind själv så kanske det på sin höjd är ett halvt dussin som skriver åt denna sajt. Och då under ett flertal olika signaturer.


”Genom Avpixlat har det samlats en växande grupp människor med stort intellekt och mod som starkt tror på sin sak. Trippelkombinationen av intellekt, tro och mod är svårslagen. Intelligenta människor som i klartext kan artikulera och argumentera sin position uppbyggt med fakta och som dessutom starkt tror på sin sak och besitter modet att inom de demokratiska ramarna kämpa för sin tro blir därmed för traditionell media en omöjlig motståndare.”


Tala om att övervärdera sitt eget och sina gelikars intellekt. ”Intelligenta människor som i klartext kan artikulera och argumentera.”


Om det ingår att i klartext hänga ut folk och att nedvärdera sina meningsmotståndare och argumentera för att hetsa upp Avpixlats pöbel till vidriga rasistiska tillmälen och inleda hetsjakt på bland annat journalister så kan vi bara säga att detta på intet sätt är särdeles intelligent.


”Avpixlat är kort och gott en virtuell svensk stugvärme. Det gör Avpixlat unikt!”


Avpixlat är allt annat än virtuell svensk stugvärme! Det är en virtuellt vidrig lekstuga för ett mindre intelligent klientel med ett klart behov av att hata allt och alla i sin omgivning som inte råkar ha samma åsikter som dem själva.


”Att skriva insändare för Avpixlat är en enorm utmaning. Läsarna kräver hållbara argument, logik och fakta med citerade och trovärdiga källor och ett intellektuellt djup.”


Nu tar BAN71 i så det knakar. Kan inte vara särskilt svårt att skriva en insändare till Avpixlat. Räcker med att säga att man hatar invandrare och speciellt muslimer så är man garanterad att få sitt alster publicerat i Avpixlat. Och det där med hållbara argument är ju något som man får söka med ljus och lykta efter i Avpixlat. Och den enda logiken i Avpixlat är ju just avsaknaden av logik. Om fakta och trovärdiga källor är Affes statistikblogg, så är det ju bara att beklaga. Hemfabricerad statistik för att påvisa något som inte är det är ju inte enbart ett signum för Avpixlat utan även Sverigedemokraterna.


Och det där med ”intelligent djup!?” I BAN71,s sinnevärld så är nog det intelligenta djupet som ett svart hål i rymden. Tomt!

”Att skriva artiklar för Avpixlat är en ödmjuk uppgift där man snabbt lär sig att man måste ha högsta respekt för läsarna.”


Ja säg är det inte ödmjukt att visa sitt hat genom att förtala och hänga ut människor som inte passar in i Avpixlat och dess läsares världsbild. BAN71 har bara respekt för sina likasinnade kumpaner och saknar fullständig respekt för mänskligheten i övrigt. Brukar vara så med totalt intoleranta människor.


”Den bästa kritiken man får genom att skriva på Avpixlat är twitterhatet som kommer från självaste vänsterkanten. Genom sina hatiska twittermeddelanden till mig visar det även att de är rädda, rädda för Avpixlat och rädda för sanningen.”


Käre BAN71! Vi på Slutpixlat hatar dig inte. Vi bara beklagar att du i din inskränkta lilla värld av hat med rasistiska förtecken inte är intelligent nog att inse detta själv. Tror nog att det mest är du själv som är rädd för sanningen.


”För människor som irrar runt i den Sverigefientliga mediaöknen och strupen känns som sandpapper är Avpixlat en grön oas, eller som en kompis nyligen beskrev Avpixlat – ett mycket gott vattenhål.”


Låt oss en gång för alla konstatera att Avpixlat varken är en grön oas eller ett vattenhål! Det är en djup dyngpöl fylld av hatiska främlingsfientliga och rasistiska individer som enbart får ståpäls när de verbalt får leka runt i Avpixlats artiklar och kommentarsfält. Man kan kalla Avpixlat för en klubb i inbördes beundran där man försöker överträffa varandra i hatiska och rasistiska vidrigheter. Och om någon tror att Avpixlat skulle vara någon slaga makfaktor i den mediala världen så är de nog enbart de själva som tror det. Vi andra människor vid våra sinnens fulla bruk har mer tillit till vad som skrivs och sägs i riksmedia. Vi litar nämligen inte ett skit om vad som sägs och skrivs på den numer officiellt av Sverigedemokraternas sponsrade hat och rasistsajten Avpixlat. 


Avpixlat har nu också hetsat sina läsare genom en artikel till att genomföra rena dödshot mot Umeprofessorn Mikael Hjerm. VK.

Som sagt Avpixlat är en vidrig sajt!

Raffina Wall för Slutpixlat.