5 apr. 2013

De Sverigedmokratiska nazisterna.Sverigedemokrater eller nazister? Nä samma skit fast i olika uniformer.
Slutpixlats Raffina Wall har gjort det igen. Hon har lyckats få en intervju med en nyss avhoppad Sverigedemokrat som bestämt sig för att hoppa ett pyttesteg längre till höger politiskt. Det vill säga att gå från ett parti som talar tyst om vad de egentligen står politiskt, nolltoleranseffekten ni vet, till ett parti som inte håller tyst om vad de står politiskt. Svenskarnas parti.

I en sunkig lokal som de kallar partikansli, vars väggar är täckt med tavlor på diverse före detta fascistiska o nazistiska ledare och en litografi på det klassiska gråtande barnet fick Raffina Wall en pratstund med den nyss avhoppade Sverigedemokraten och nyfrälste nygamla nazisten Sven-Enok Wilde.

”Säg mig Sven-Enok, var det inte så att du egentligen blev utesluten ur SD för att du demonstrerade mot ett moskébygge?”

”Baha…Nej nej! Bara illvilliga rykten det där. Jag lämnade SD på egen hand.”

”Menar du att du inte var med på demonstrationen då?”

”Jo för fan! Nog var jag med. Men det var inte därför jag lämnade SD.”

”Jaha!? Men varför lämnade du SD då?”

”Äsch… De har ju blivit så förbannat mesiga. Folk i partiet vågar ju inte längre säga vad de tycker utan att riskera att få lämna partiet. Åkessons jävla nolltolerans kommer ju att utarma hela SD. Dessutom så springer den där partiledningen omkring i kostym och tror att de är så mycket mer än alla andra. De har ju för fan blivit mer politiskt korrekta än till och med Moderaterna.”

”Hur menar du då egentligen?”

”Ja men se bara på hur de rör sig.”

”Hur de rör sig!?”

”Ja de rör sig i otakt. Det är inget svung i stegen längre. Marschtakten har övergått i någon slags förbannad slowfox för sengångare.”

”Så du menar alltså Sven-Enok att SD har blivit som ett parti bland alla andra?”

”Njae… Som alla andra har de ju aldrig varit. Vad jag menar är att de har övergett sin politiska grundideologi för att enbart försöka verka hippa o inne ibland vanligt folk.”

”Och det är något som du inte gillar.”

”Nej absolut inte! Varför kan de inte hålla fast vid sina nationalsocialistiska värderingar? Tänk om Åkesson någon gång i en debatt i riksdagen kunde citera Hitler och säga, ett land ett folk, en ledare. Det hade varit så grymt coolt.”

”Öhum!? Säg mig Sven-Enok, vad är det för en slags tankesmedja som du och dina nya likasinnade vänner nu driver?”

”Tankesmedja!? Jaha den ja.  Jo, tankesmedjan BSS.”

”BSS!? Bevara Sverige Svenskt?”

”Nej för fan! Tror du jag är dum i huvudet? Nej, Bättre Svensk Skolmat.”

”Bättre svensk skolmat!?”

”Ja vad fasen, de serverar ju bara massa utländsk mat i skolorna idag. Chili con carne, spagetti Bolognese, falafel, och sådana där ryska jäkla blinier. Vad är det för fel på hederlig svensk husmanskost som fläsklägg o rotmos, surtströmming, rårakor och kokt torsk?”

”Jasså du. Så du är inte mycket för utländsk mat då? Har du ätit pizza någon gång?”

”Pizza!? Njae… Har väl av misstag slunkit ned en och annan pizza. Men jag måste påpeka att det har enbart skett när det varit brist på svensk mat.”

”Jaha? Jag har hört sägas att du, Sven-Enok tror att det är judarna som styr hela världen.”

”Ja, så är det! De har styrt världen de sista 2000 åren och har sina fingrar överallt. De uppfann pengarna, televisionsapparaterna, mobiltelefonerna och dokumentförstöraren.”

”Dokumentförstöraren!?”

”Ja det är så att de kan förstöra alla bevis på att de inte är de som styr världsekonomin och all media.”

”Hmmm… Och var har du för belägg på att det är så?”

”Belägg o belägg. Behöver inte ha några belägg för det. Det är sant! Stefan har sagt det.”

”Stefan? Menar du Stefan Jacobsson, partiledare för Svenskarnas parti?”

”Ja just det. Det ledaren säger är alltid sant. Tror du att han ljuger?”

”Ja faktiskt. Har du ingen egen åsikt ifråga då?”

”Åsikt? Du det ska man inte ha i ett parti som Svenskarnas parti. Blind lydnad inför ledaren är det som gäller. Dessutom så får man inte vara med på årsfesten om man har en annan åsikt.”

”Är inte det ganska odemokratiskt att inte kunna säga sin egen mening?”

”Odemokratiskt!? Hörre du lilla damen! Demokrati är det värsta som någonsin uppfunnits. Ett klart judiskt påfund det med.”

”Demokratins vagga låg faktiskt i Grekland och är betydligt äldre än 2000 år.”

”Baha… Du ska inte tro allt som står i böckerna. De är ju utgivna av Bonniers.”

”Hmm… Du har ju också sagt att förintelsen aldrig ägt rum.”

”Förintelsen!?” Vilken förintelse?”

”Den av det judiska folket.”

”Jasså den förintelsen. Bara en hittepå historia av Winston Churchill för att få de tyska nationalsocialisterna att verka som de onda i världen. Trodde du menade förintelsen av något annat”

”Något annat!?”

”Tja, den förintelsen av fjäderfän som nu pågår i Kina och som är iscensatt av judarna för att få upp världsmarknadspriset på höns så att de kan tjäna massor med pengar.”

”Öhum!? Är inte det en väl långsökt teori?”

”Absolut inte! Kom på den själv nyss. Man vet väl vad som pågår i världen och vilka det är som ligger bakom. Tror du att jag är dum i huvudet?”

”Betvivlar jag inte en sekund på att du är.”

”Tack.”

”Öhum… Du påstår ju också att enbart genetiska svenskar ska få inneha maktpositioner i Sverige. Varför då?”

”Ja men vad fan! Sverige är Sverige och ska naturligtvis styras av äkta svenskar.”

”Och vad hade du tänkt göra med övriga icke genetiskt dugliga svenskar då?”

”Jag har ingen perfekt plan för det. Men när vi får makten så har vi nog en färdig paketlösning på det problemet. En slutgiltig lösning då naturligtvis. Die Endlösung vet du.

”Men den har ju aldrig skett påstod du ju innan!?”

”Nej den slutgilltiga lösningen har aldrig skett. Det här är en annan lösning. Genetiskt betingad sådan. Fel gen och så är det adjö.”

”Hur kontrollerar man om någon är en äkta svensk då.”

”Genprover och släktforskning naturligtvis. Har man de rätta generna och kan bevisa att man är av svensk börd sedan 2000 år så duger man att styra det här landet.”

”2000 år!? Men var det inte då som enligt dig och dina gelikar judarna tog över och styrde världen?”

”Aj fan! Menar du att jag kanske då har judiskt blod i mina ådror?”

”Kanske det.”

”Satan också. Det blir nog ingen årsfest för mig.”

Nej någon årsfest för Sven-Egon Wilde blir det knappast.
  
En intressant aspekt i det hela är nu att ganska många uteslutna eller på egen hand avhoppade Sverigedemokrater söker sig till partier som är mer klart uttalat fascistiska o nazistiska än Sverigedemokraterna och att dessa partier inte då hymlar om vad de politiskt står som SD gör.

För det måste i dagens läge vara tämligen svårt att vara Sverigedemokrat och bära den av Åkesson påtvingade nolltoleranstvångströjan. De kan ju inte ens längre säga babbe eller demonstrera mot moskéer utan att riskera att bli uteslutna. Ja det vill säga det beror nog lite vilken Sverigedemokrat som säger eller gör vad. En del inom partiet tycks ha fått något slags frikort med immunitetsstämpel på. Att vara konsekvent i sitt agerande är inte SD:s starka sida.

Dessutom så finns det ju fortfarande ett stort antal Sverigedemokratiska medlemmar som öppet visar sin fascistiska o nazistiska åsikter genom att länka till olika nazistiska sajter eller gilla dessa via Facebook.

Åkesson har ett omöjligt uppdrag framför sig att utåt försöka få partiet att verka som ett rumsrent politiskt alternativ i Sverige. Inte ens de bästa hundbajspåsar i världen tycks hjälpa. Lika svårt som det är att få en gammal hund att sitta, lika svårt är det att få gamla nazistiska ideologier att försvinna.

Raffina Wall för Slutpixlat