19 juli 2013

SD:s mörkläggning av sexskandalen.SD-ledningen kände till att den nu våldtäktsmisstänkte SD-politikern hade trakasserat kvinnliga kolleger - ändå fick han bara en tillsägelse.

Det berättar Elisabeth Nirholt och Therese Kanervainen som båda utsatts för sexuella trakasserier i sina jobb i partiet.

”Jag har otrolig ångest och sömnstörningar. Jag kan inte tänka på något annat”, säger Kanervainen. Expressen.

Ja nu tar SD-kvinnorna bladet från mun och berättar om hur de blivit sextrakasserade av den nu våldtäktsanmälde Sverigedemokratiske politikern.


Problem, eller snarare skandalen är att kvinnorna som anmält mannen i fråga är de som fått utstå partiets vrede och mer eller mindre blivit utfrysta och tvingats bort från sina positioner.

Detta är att skuldbelägga kvinnorna och ge i princip den nu våldtäktsanmälde mannen frikort att få fortsätta med sina sextrakasserier.

Värst är attityden inom Sverigedemokraterna där männen genom sin majoritetsställning inom partiet inte tycks bry sig.

”Min bild var att han var flirtig. Men inte på något olagligt eller på något sätt i den grad att det borde få konsekvenser”, säger Jimmie Åkessons pressekreterare Linus Bylund.

Tror inte att Therese Kanervainen tycker att det är särskilt flirtigt beteende från en man att bli tafsad på eller att få sexistiska sms skickade.

”Det är inte bara mig han har varit på utan det är de flesta unga tjejer som ser bra ut”, säger Therese Kanervainen vidare.

Och att den nu våldtäktsanmälde Sverigedemokraten har en förkärlek till unga vackra flickor framgår med all tydlighet på hans Facebooksida där han än inte lyckats radera all komprometterande information som bland annat de gilla sidor han har.

Han gillar uppenbarligen bland annat den unga och lättklädda ”Valeria Lukyanova” och de lika lättklädda och unga ”Goth Girls”.

Valeria Lukyanova

Goth Girls

Gubbsjuka är uppenbarligen något denne Sverigedemokratiske man är drabbad av. Och det Sverigedemokratiska partiets försök att sopa allt under mattan med att mannen ifråga bara var lite flirtig känns allt annat än acceptabelt från ett parti som just nu säger sig satsa på att attrahera kvinnor till partiet.

Sexism och rasism tycks gå hand i hand i detta allt annat än rumsrena parti. Synd om de kvinnor som har drabbats och en skandal av SD-ledningen att försöka sopa allt under mattan.

Raffina Wall för Slutpixlat