5 okt. 2013

Kent Ekeroth gillar inte poliser! Inte de med invandrarbakgrund i alla fall.


I ett debattinlägg på sin favoritsajt, ni vet den som Ekeroth och hans Sverigedemokrater är med och sponsrar, hat- och rasistsajten Avpixlat, så kverulerar sig Ekeroth varm om kvoteringen inom polisen.

”Kvoteringen inom polisen ett gissel”, hävdar Ekeroth.

Vad Ekeroth ogillar är att romer ska kunna bli poliser?

Ekeroth anser att det är svensk media och politiker ifrån sjuklövern som driver fram kvoteringen!?

”I den ”moderna” poliskår som Rikspolisstyrelsen vill skapa väger invandrarbakgrund och kön tyngre än objektivt mätta kvalifikationer. Detta är i sig inget förvånande utan symptomatiskt för hela det politiskt korrekta samhällsklimatet där samhällets tillkortakommanden alltid beror på diskriminering och rasism samt där lösningen alltid heter kvotering och mångfald. Så skruvat är detta klimat att åtgärden man företar istället blir rasistisk och diskriminerande mot de högkvalificerade – och mot svenskar i det egna landet.”

Enligt Ekeroth så är det, det politiskt korrekta samhällsklimaten som är felet? Och naturligtvis så tar Ekeroth på sig offerkoftan och hävdar att det är svenskarna som genom polisens kvotering är utsatta för rasism och diskriminering!?

”Det är mycket farligt att bedriva en politik med konkreta verkningar när det görs på basis av ideologiska skygglappar och önsketänkande. Att mer “mångfald” skulle fungera bättre är en helt och hållet ideologisk idé som fått härja fritt utan något starkt orsakssamband. Jag är snarare orolig för det omvända. När enskilda poliser rekryteras i första hand för att representera grupper i utanförskap undermineras polisens förtroende. Det borgar för korruption och riskerar att skapa en lika splittrad poliskår som samhället är segregerat.”

Dags att vinka med rasistvarningsflaggan! Ekeroths förutfattade meningar att, om romer eller andra etniska grupper skulle kvoteras in i polisen så får vi per automatik korruption!?

Ja jösses!

”En sådan utveckling accepterar inte Sverigedemokraterna. Tyvärr verkar vi vara det enda partiet som även här har sunt förnuft. Men det gör kanske valet av parti 2014 enklare.”

Nej vi vet att inte SD accepterar invandrare. Och det där med att SD skulle vara det enda partiet med sunt förnuft lämnar vi därhän då de, gång efter gång visar total avsaknad av just sunt förnuft.

När man läst Ekeroths främlingsfientliga debattinlägg så blir valet av parti inför valet 2014 busenkelt.

Och vi vet ju vilken typ av poliskår Ekeroth helst hade sett i Sverige.


Curt Latinosson för Slutpixlat