9 dec. 2013

Bloggerska skapade fejkad mordhistoria! UPPDATERAD!

Bloggerskan Madeleine Moberg som har sin blogg på Finest.se visar sig nu sprida falska rykten i försök att smutskasta invandrare.


”Bloggerskan och debattören Madeleine Moberg har spridit en bild med en kvinna och en historia där kvinnan skall ha avlidit efter att ha blivit misshandlad av en asylsökande. Detta var som väntat fake. Kvinnan finns inte, bilden är någon annans (som lever och mår bra), ingen misshandel har anmälts som passar in på det som står i historien. Detta har delats av ett stort antal människor som kanske inte tänkt kolla upp saker och ting före, kanske inte så konstigt för man blir förbannad när man ser sånt här. Madeleine Moberg som började sprida detta har tidigare uttalat sig både negativt om invandring och om islam.

Detta är inte första gången "invandrarkritiker" blir påkomna med att sprida sån här skit och kommer troligtvis inte vara den sista. Det är val om mindre än ett år, så det finns en anledning till varför sådant här händer. Vi ber er att vara uppmärksamma, och att inte dela liknande historier, för som sagt var det är stor risk att det är påhittat för att smutskasta invandrare och värva sympatier till ett parti som inte är som alla andra.”


Läs mer på bloggen ”SD's fotsoldater” om denna Madeleine Mobergs falska ryktesspridning och sen hennes försök att bortförklara allt med att hon blivit utsatt för en komplott av vänstern?


Att skapa falska rykten och försöka smutskasta just invandrare är ingen nyhet när det kommer till hur SD:s fotsoldater ute på fältet agerar. Synd att så många oskyldiga människor ska fara illa på vägen.


Även Metro tar nu upp den fejkade mordhistorien. Fejkad mordhistoria spreds på Facebook.


Rättsexpert: Flera brott kan ha begåtts. 

EXPO: Vill skapa negativa attityder mot flyktingar.

UPPDATERAT 1: Det är inte första gången som Madeleine Moberg är i blåsväder. 

Anledningen då ska ha varit hennes flitiga användande av mobiltelefonen, för Hyresgästföreningens räkning, där hon satt som styrelseordförande.  Månadsräkningarna har legat på cirka 3500 kronor, och hennes "personliga beteende som ordförande" gjorde att hon avsattes från sin post. Källa: Sydsvenskan.

UPPDATERAT 2: Madeleine Moberg startade även gruppen, "Nolltolerans mot antisemitism", där hon även är moderator. En grupp som försöker piska upp stämningen mellan judar och muslimer:


Läs mer om detta i Motargument.se Artikeln: "Hur näthatare försöker piska upp stämmningen mellan judar och muslimer.

Expressen tar även upp detta nu. 

Raffina Wall för Slutpixlat