10 dec. 2013

SD:s anonyma hatpöbel på nätet avslöjad!

Misstankarna har funnits där länge. Att det till största delen är SD politiker som under anonyma namn skriver högst främlingsfientliga, rasistiska och hatiska inlägg på diverse obskyra hat- och rasistsajter såsom Avpixlat, Exponerat, Fria Tider med flera har nu bekräftats.

Expressens grävgrupp avslöjar nu vilka de är. Expressen avpixlar anonyma skribenter.


Bild: Expressen
Vad som slår en mest efter att ha tittat på de intervjuer som Expressens reporter genomfört med denna SD nätpöbel är att trots bevisen mot dem så blånekar en del till vad de skrivit. Måste ha kommit som en chock för dem att bli så tagna med byxorna nere.

Jimmie Åkesson lär nu få gråa hår. Hur rimmar detta med hans Nolltolerans mot rasism som han säger sig ha genomfört i partiet? Vi gissar väl på att de tar på sig offerkoftan i vanlig stil och skyller på att allt bara är en komplott från PK-media.


Nej detta är naturligtvis en skandal utan dess like. Här sitter folkvalda politiker och gör vidriga främlingsfientliga, rasistiska och hatiska inlägg på skandalsajter under pseudonymer i tron om att de ska komma undan med detta.

Men ack nej! Inte kom ni undan med detta. 

Vidriga SD och dess fotfolk bevisar nu verkligen hur vidrigt synsätt de har på flyktingar och invandrare. Hur människor i det läget kan välja att sympatisera med detta parti är en gåta.

Fler avslöjanden lär följa då Expressen avslöjat mer än 6 200 näthatare. Skulle inte förvåna om det finns fler SD:are högre upp i hierarkin som sysslat med näthat under anonymitetens slöja. Dock för sent för dem att göra något åt detta. Inget går att dölja på nätet. 

SD:s pressekreterare Linus Bylund tycks dock ta allt med en klackspark?


SD:s Paula Bieler tycker att, ja vad menar hon egentligen?Läs mer av Expressens avslöjande här: Expressen1
Expressen2 SvD
SvD  Skånskan Aftonbladet

UPPDATERAT: SD toppen Stensby lämnar sina uppdrag.
SvD

RÄTTELSE: Magnus Malm som nämns som en av näthatarna här ovan är sedan 2012 politisk vilde i Färgelanda kommun. Alltså inte längre medlem av Moderaterna.

Raffina Wall för Slutpixlat